Uncategorized 

3 populære smykkebrands

Der findes et utal af forskellige smykkebrands, med hver deres stil. Nogle brands skiller sig dog mere ud end andre. Det er ofte de brands, der formår at designe tidsløse smykker, der passer perfekt til den minimalistiske og stilrene skandinaviske stil. Her er 3 populære smykkebrands, der virkelig lykkedes med det! 

Julie Sandlau

Smykkebrandet Julie Sandlau har opnået enorm succes, lige siden smykkedesigneren åbnede din fabrik i Vietnam i 2005. Alle de fire årlige kollektioner byder på elegante og sofistikerede smykker, der passer perfekt til moderne, skandinaviske kvinder. Smykkerne fremstilles ofte af rhodineret 925 sterling sølv og af 22 karat forgyldt 925 sterling sølv. Brandens 15 års jubilæum blev fejret med en ny smykkekollektion lavet af 18 karat guld og billiantslebne diamanter. 

Sif Jakobs

Et andet populært smykkebrand er Sif Jakobs. Hun finder meget af inspirationen til sine smykker fra hendes rejser, især til Italien, der har en særlig plads i designerens hjerte. Derfor er mange af kollektionerne opkaldt efter Italienske byer. Designeren selv er dog opvokset i Island, men bor i dag i København. Hendes smykkedesigns er stilsikre og glamourøse smykker med et touch af luksus. De designes ofte med smukke sirkoner. 

Izabel Camille

Smykkerne af Izabel Camille er også blevet utrolig populære. Med dine smykker håber designeren på at hjælpe kvinder med at udfolde sig udtrykke og udtrykke deres personlighed. Kamilla designer sine smykker fra det smukke Nordsjælland med udsigt til Frederiksborg Slot. Alle smykkerne er sofistikeret, elegante og eksklusive. Hun finder inspiration til sine smykker herhjemme i det skandinaviske lys og farver. 

 

Related posts