FysioterapiPersonlig pleje og Livsstil 

Den bedste fysioterapeut på Frederiksberg

Et af de værste steder du kan have ondt er i ryggen. Det ubehagelige ved at have ondt i ryggen er, at du er påvirket af det konstant. Når du ligger ned, står op, går eller løber, smerten er der hele tiden. Smerten kan selvfølgelig variere alt efter hvor slemt det er. Men som udgangspunkt er ryggen et af de værste steder, at have ondt. Jeg har aldrig været typen der har haft problemer med ryggen, men for 3 uger siden vågnede jeg op om morgenen og jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen, så ondt havde jeg. Jeg tog derfor til min læge som henviste mig til en fysioterapeut på Frederiksberg. Det var en klinik ved navn Månsson Osteopati, som bliver drevet af behandleren Thomas Månsson. Jeg er simpelthen taknemmelig for, at jeg blev henvist til Thomas. Han er uden tvivl den bedste fysioterapeut på Frederiksberg. Jeg har nogle kollegaer som begge har været til fysioterapi på Frederiksberg, men har haft nogle dårlige oplevelser. Derfor vidste jeg, hvilke klinikker jeg helst ikke ville have behandling på. Grundet mine kollegaers dårlige oplevelser var jeg også meget skeptisk, men jeg havde så ondt i min ryg, at jeg måtte prøve. Heldigvis var der ingen grund til at være skeptisk, fordi Thomas Månssons fysioterapi Frederiksberg fiksede min ryg.

Mange om buddet på Frederiksberg

Mine intentioner med dette blogindlæg er, at hjælpe jer derude som søger fysioterapi på Frederiksberg eller omegn. Der er virkelig mange klinikker som tilbyder fysioterapi og osteopati derude. For dem som ikke har nogle erfaringer eller kender nogle, som jeg gjorde, kan det være en jungle uden lige. Specielt fordi der kan være store forskelle på kvalitet af behandlingen, alt efter hvilken klinik du vælger. Det gælder både fysioterapi, osteopati og kraniosakralterapi. Jeg kan med god samvittighed og med min ryg som alibi anbefale Månsson Osteopati. Når det kommer til fysioterapi, så er det din krop det handler om. Det er ikke et par nye sko, hvor du kan gå ud og købe et par nye, hvis ikke de var god kvalitet. Derimod kan det følge dig resten af livet, hvis du får en dårlig behandling. Derfor ønsker jeg at sprede budskabet omkring Månsson Osteopati. Det er ikke sikkert du står og har brug for behandling lige nu, men skader i kroppen kan komme uanmeldt. I min situation havde jeg sovet forkert, det var ikke engang noget jeg selv havde fremprovokeret. Så hvis du nogensinde kommer i en lignende situation, så vil jeg anbefale dig at tage kontakt til Thomas Månsson fra Månsson Osteopati, da han er den bedste fysioterapeut på Frederiksberg.

Dertil er han også uddannet osteopat, hvilket betyder at han kan behandle i osteopati og kraniosakralterapi også. Han har derfor en stor viden indenfor flere behandlingsformer, hvilket betyder han har større chance for at komme dit problem til livs. Klinikken ligger i hjertet af Frederiksberg, så det er nemt både at komme til med bus og bil. Du kan booke din tid direkte på hans hjemmeside, hvilket er super brugervenligt. Jeg håber Månsson Osteopati også blive din foretrukne fysioterapeut på Frederiksberg.    

Related posts