Uncategorized 

Få styr på din virksomheds sikkerhed

Sikkerhed har en høj prioritet for mange mennesker og virksomheder. Hvis du eller dine ansatte ikke føler jer sikre på arbejdet, kan I ikke koncentrere jer fuldt ud om de forskellige arbejdsopgaver. Måske har I endda førhen oplevet, at virksomheden har haft gæster, som I bestemt ikke havde inviteret. Det kan til enhver tid skræmme de fleste ansatte. Derfor er det også vigtigt, at der bliver taget hånd om problemet. Hvis I har oplevet problemer med sikkerheden, kan det være en god ide at overveje at investere i overfaldsalarmer til de ansatte.

Flere muligheder for overfaldsalarmer

Stellasafe sælger overfaldsalarmer til virksomheder og kommuner rundt omkring i Danmark. Det er specielt virksomheder, hvis ansatte har brug for ekstra beskyttelse, der investere i en overfaldsalarm. Hvis din virksomhed overvejer at investere i en alarm, kan du vælge imellem flere forskellige modeller som for eksempel:

  • Du kan få en Basic – Overfaldsalarm. Den er lille og designet til at kunne bæres rundt om enten halsen eller i et bælte
  • En anden mulighed er en MiniBox – Overfaldsalarm, der ligesom den forrige kan sidde rundt om halsen eller i bæltet
  • Du kan også få en Smart – Overfaldsalarm, der er designet som et armbåndsur

De tre bud på en overfaldsalarm er dermed designet til at kunne sidde tæt på den enkelte ansatte. De kan dermed ses som både en personalarm eller en tryghedsalarm. De er nemlig tæt på den enkelte person for at give denne en ekstra tryghed i løbet af arbejdsdagen.

Du kan altid få kontakt til en kontrolcentral

Overfaldsalarmerne er alle udstyret med en GPS. Alarmens aktuelle position sendes med det samme, når der bliver trykket på alarmknappen. Ved de fleste modeller bliver alarmknappen aktiveret ved, at du holder knappen i midten af overfaldsalarmen nede i tre sekunder. Ved armbåndsuret kræver det et tryk på en af knapperne på siden af uret, hvorefter du skal trykke to gange på skærmen. Denne ekstra foranstaltning vil godkende alarmopkaldet for at undgå, at det er et fejlopkald. Hvis du er i problemer, vil alarmtrykket stille dig igennem til en kontrolcentral. Centralen er altid døgnbemandet.

Related posts