Uncategorized 

Få styr på hvordan en fedtsugning foregår

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

En fedtsugning er en behandling for både mænd og kvinder, der har et ønske om at fjerne en eller flere fedtdepoter, så de kan få en anden kropsform. Fedtdepoter hober sig op flere forskellige steder på kroppen. For kvinder kan fedtdepoter eksempelvis opstå efter en graviditet. En fedtsugningsoperation kan derfor udføres på mange forskellige områder af kroppen, herunder hagen, halsen, armene, brysterne, ryggen, maven, hofterne, ballerne, lårene og knæet. Er dette en type behandling, som måske kunne være noget for dig? Så læs med og få en gennemgang af hvordan en fedtsugning egentlig foregår. 

Konsultationen inden fedtsugningen

Det er lovpligtigt, at alle patienter af denne type behandling skal igennem en konsultation, der også kaldes en forundersøgelse. I løbet af konsultationen vil en læge undersøge din motivation for at få behandling samt informere om du er egnet til behandlingen, om selve operationen og om hvilke resultater man kan forvente. Det anbefales eksempelvis ikke, at patienter med en BMI under 30 får en fedtsugning. Det er derfor vigtigt, at du ikke motiveres af en forestilling om, at behandlingen kan erstatte motion eller løse fedmeudfordringer. Operationen kan kun ændre din kropsfrom ved at minimere små fedtdepoter.  

Fedtsugning operationen

Operationens varighed afhænger selvfølgelig af hvor meget fedt der skal fjernes. En fedtsugning kan derfor vare mellem 1-4 timer, og i løbet af den tid kan man typisk fjerne op til 2 liter fedt. I teorien kan man fjerne meget mere fedt, uden risiko for patientens helbred, men mange klinikker sætter grænsen ved 2 liter. Umiddelbart efter behandlingen vil du blive indlagt til observation og derudover er der en obligatorisk kontrol 2-4 dage efter behandlingen. 

Resultatet af en fedtsugning

Hvis du har en forholdsvis normal vægt, så kan du forvente gode resultater fra en fedtsugning, dvs. Hvis du har en BMI under 30. Derudover påvirkes resultatet også af hvor meget hudelasticitet du har tilbage, fordi dette vil bidrage til at resultatet bliver glat – din læge vil selvfølgelig informere dig om dette. Umiddelbart efter operationen vil der være synlige ar, men disse forsvinder i løbet af et år. For at de forsvinder bør man anvende solcreme med minimum faktor 15 og beskytte arrene med beskyttelsestape indtil de er væk. 

 

Kunne det være noget for dig? Så book en gratis og uforpligtende forundersøgelse til en fedtsugning hos Agata Privathospital, hvor du kan høre mere om behandlingen. 

Related posts