e-juicePersonlig pleje og Livsstil 

Find den rette E-juice

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Er du en af dem der enten har, eller overvejer at skifte den traditionelle ud med en elektronisk cigaret? Den e juice du vælger er essentiel for din oplevelse, hvis du skal have mest muligt ud af din e cigaret. Der findes et stort udvalg af alle mulige forskellige smage, og der er nogle forskellige ting du skal tage højde for, når du køber din e væske. Du skal bl.a. tage stilling til styrken af nikotin i væsken, om du vil blande selv eller købe færdigblandet.

Styrken af nikotin

Du kan variere styrken af nikotin mellem 0 mg – 12 mg nikotin per ml. Du kan nogle eksempler på styrker her:

0 mg nikotin/ml = ingen nikotin

3 mg nikotin/ml = Ultra light

6 mg nikotin/ml = Light

12 mg nikotin/ml = Normal

18 mg nikotin/mk = Stærk

Hvor meget nikotin?

Hvor meget nikotin du skal have, afhænger også af hvilken e cigaret du har. Hvis du har en e cigaret der laver meget damp, bør du vælge væske med lavt nikotin indhold, f.eks. 3 mg eller 6 mg nikotin per ml. Det skyldes, at jo mere damp cigaretten giver, jo hurtigere optager man nikotinen, så hvis du vælger for meget nikotin, kan du risikere at få nikotinchok.

Bland selv eller færdigblandet?

Du kan købe færdigblandet eller du kan vælge at blande din egen væske. Det er som regel billigere at blande den selv, og på den måde kan du også finde den helt perfekte smag til dig. Spørgsmål du kan stille dig selv kunne være; skal det være frugt eller tobak? Skal der være mentol i? Skal det være sødt? Du kan altid prøve lidt af hvert, og se hvad du bedst synes om, og dermed tilpasse smagen lidt efter lidt og skabe din helt egen smag. Der er mange der synes, at det er sjovt at sidde og lege med forskellige blandinger og aromaer og så kan du også blande i meget større mængder end de små flasker man køber, som er færdigblandet. Så det er bare med at komme i gang!

Related posts