PorscheTeknik og Motor 

Flexleasing gav mig råd til en Porsche

Jeg tror alle mænd kan relatere til, at drømme om at få en sportsvogn. Selvom du ikke er typen der går synderligt op i biler, så er der ingen der ikke vil have en fed drengerøvsbil. Det samme gør sig gældende for mig. I mange år har jeg drømt om en Porsche. Men jeg har ikke kunne retfærdiggøre overfor mig selv at bruge så mange penge på en bil. Penge jeg ikke havde vel og mærke. Jeg var nået dertil, hvor jeg nærmest havde givet op på håbet om nogensinde at få råd til en Porsche. Lige indtil jeg en dag kørte forbi Specialcars showroom i Brøndby. Jeg havde hørt om Specialcars og flexleasing gennem en kollega og besluttede mig, at kører forbi på vejen hjem fra arbejde en dag. Det skulle vise sig, at være den bedste beslutning jeg længe havde taget. Før min kollegas anbefaling havde jeg ikke hørt om flexleasing før. Han anbefalede mig, at tage kontakt til nogle eksperter på området, hvorfor jeg tog forbi Specialcars.

Efter et par timer hos Specialcars var jeg blevet meget klogere omkring flexleasing. Det viste sig at flexleasing måske kunne være det der kunne give mig min elskede Porsche. Uden at det skal blive alt for teknisk, så giver flexleasing dig muligheden for at betale bilens registreringsafgift over en kort periode, på typisk 12 måneder, hvorfor du så kun skal beskattes af den de 12 måneder. Der er lidt mere i det end som så, men det vil jeg ikke kede jer med her. Hvis du synes flexleasing lyder interessant vil jeg anbefale dig at tage forbi Specialcars som er eksperter på området.

I min eufori over lige pludselig faktisk at have råd til den Porsche jeg altid havde drømt om, slog jeg til. Et par dage efter tog jeg tilbage til Specialcars og kørte hjem igen i min nye bil. Nu her noget tid efter er jeg stadig ovenud lykkelig. Jeg ved at jeg ikke havde kørt rundt i min Porsche i dag, hvis ikke det var fordi jeg var blevet introduceret for flexleasing af min kollega. Derfor vil jeg forsøge at udbrede budskabet omkring flexleasing, til så mange som muligt. Jeg ved at jeg ikke er den eneste der går men det samme drøm i maven som jeg gjorde.

Flexleasing er ikke for alle

Selvom jeg lyder yderst begejstret for flexleasing, hvilket jeg også er, så må jeg også indrømme at flexleasing ikke er for alle. Måden du opnår gevinsten med flexleasing, via registreringsafgiften, gør også at det kun kan betale sig på biler i den dyre ende af prisskalaen. Hvis du ønsker at købe en helt almindelig mini bil eller stationcar familiebil, så kan flexleasing ikke betale sig. Derfor skal du gøre dig nogle overvejelser og sørge for du har sat dig ordentlig ind i, hvordan flexleasing hænger sammen inden du springer ud i det. Igen vil jeg anbefale at du tager forbi Specialcars eller en lignende forhandler. De vil give dig ren besked ift. om det kan betale sig i dit tilfælde.   

Related posts