To cocktails står på et borUncategorized 

Lækre drinks til sommervarmen

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Sommeren er over os. Snart rammer vi den berygtede uge 29, der sammen med uge 30 er de to sommeruger, hvor flest danskere har taget sommerferie. Ca. 40 % af de beskæftigede i Danmark holder deres sommerferie i disse uger. Det er derfor højsæson for sommerhusture, udenlandsrejser, road trips, hotel- og kroophold samt generel velvære og afslapning. Men det er også højsæson for kølige, forfriskende cocktails – i hvert fald blandt mange af os voksne. Men hvis du er typen, som stadig kun kan finde ud af at lave halvdårlige drinks, som ikke ligefrem imponerer dine smagsløg eller andres, så har du brug for nogle gode drinksopskrifter, som kan pifte dine cocktails op.

Står du f.eks. og skal holde et grillarrangement, så er det oplagt at lave nogle lækre cocktails som velkomstdrinks. En sikker favorit blandt mange er f.eks. Dark and Stormy. Drinken er relativ simpel. Brug f.eks. 5 cl Conde De Cuba Elixir rom, 15 cl Hartridges Ginger Beer, nogle isterninger og lidt limesaft. Alt efter behov kan du selvfølgelig vælge at komme lidt mindre rom i.

Sommercocktails

En kompliceret drink er ikke nødvendigvis en god drink – og en simpel drink er heller ikke givet, at det er en god drink. Først og fremmest handler det om, at have styr på sine råvarer samtidig med, at man bruger kvalitetsalkohol. Nå, men tilbage til snakken om sommercocktails. En af mine personlige favoritter er den læskende og forfriskende Margarita. Igen er der tale om en simpel cocktail, som virkelig slår benene væk under de fleste; på en god måde vel at mærke. Det er en cocktail, som der findes mange forskellige udgaver af, men de vigtigste ingredienser består bl.a. af tequila, Monin Triple Sec sirup, limesaft, isterninger og lidt Bob’s Bitters Margarita. Fyld din shaker med is og tilføj herefter alle dine ingredienser. Når du har rystet shakeren, så hælder du det kølige indhold over i et pænt Margarita – og så er der ellers serveret. Du kan også prøve kræfter med den brasilianske cocktail, Caipirinha, som laves på saften fra sukkerør. Igen er der tale om en utrolig velsmagende cocktail, som passer perfekt til de lune sommerdage.

Related posts