dametøjTøj og Mode 

Ny garderobe med Sofie Schnoor dametøj

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Sofies Schnoors nye kollektion er et must have nu hvor vi går ind i varmere tider. Flotte sommerkjoler i blødt materiale og lækre prints, og søde bluser med flæser på ærmer og krave står på ønskelisten i år. Hos Sofie Schnoor finder vi tøj i blandt andet det blødeste bomuld, men de forskellige og spænende prints er det, der tager vores opmærksomhed i den nye kollektion. Vi finder alt fra blomster, striber til leopard prints. Derfor har også Sofie Schnoor noget til alle, uanset hvilket style du har.

Sofie Schnoor har haft fokus på at skabe flere matchende set, hvilket er en stor trend lige nu. Du kan derfor finde toppe og kjoler som matcher hinanden og skaber det perfekte set. Hvis du er kreativ så kombinere forskellige bluser og nederdele for at skabe en helt anden look hvor du kan kombinere farver og prints. Og for en mere afslappet look, skifte ud blusen med en cool t-shirt. Denne hverdags look med en sød nederdel, er perfekt til en varm sommerdag. På www.sofieschnoorwebshop.com/ kan du finde både bluser, topper, t-shirts, nederdele, kjoler og meget mere.

 

Matche dit tøj med dine børns tøj

Petit By Sofie Schnoor er en populær kategori som indeholder børnetøj til både piger og drenge. Størrelserne går fra 4 til 16 år. Derfor kan du også matche dine yngre børns tøj med de lidt ældre børn. Dette er en sjov måde at koordinere og opdatere garderoben sammen på. Du kan også matche dit egne Sofie Schnoor tøj med dine børns tøj fra Petit By Sofie Schnoor.  Gå på opdagelse sammen blandt toppe, bluser, nederdele og kjoler og find jeres yndlingslook sammen!

 

Sko og accessories hos Sofie Schnoor

Husk at Sofie Schnoor desuden har et bredt sortiment af sko og accessoires til både børn og voksne. Lige nu vil det være et udmærket tidspunkt at finde et par lækre sommer sandaler. Sofies Schnoors sandaler og sko er ikke bare utroligt komfortable at have på, men alle detaljer bidrager til et fuldendt look. Gå ikke glip af alle smukke accessoires. Sofie Schnoor har både solbriller, smykker, tasker og badetøj. Du kan derfor allerede nu gør dig helt klar til sommer med flotte outfits og små søde detaljer. Søde og moderne accessories og sko kan du desuden finde under petit kategorien til børnene.

 

Hvad trender lige nu?

Sommerens trend byder på smukke kjoler i en bohemian style med mange forskellige prints i naturlige farver. Pastelfarver er også populære i år og gerne hvor man kombinerer flere farver. Du kan gøre dit outfit mere rå ved at skifte ud sandalerne til et bar boots og tilføje en taske med nitter. Hvis det bliver lidt koldt, smid en læderjakke over din sommerkjole som eventuelt matcher sine boots. For at fuldende din look, anbefales en hår accessoires i form af en hårbøjle eller hårspænde, som begge er populære lige nu og gerne med perler på. Hvorfor ikke finde dit nye outfit allerede i dag? Gå på opdagelse i Sofie Schnoors univers og find dit yndlingstøj.

Related posts