Gule tulipanerUncategorized 

Påskegaver – en ny trend til påsken

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Det er fast tradition i rigtig mange virksomheder, at man giver medarbejderne julegaver. Til gengæld er det de færreste, som også får fødselsdagsgaver af deres chef – medmindre at der er tale om runde fødselsdage eller lignende. Ikke desto mindre er ny trend ved at brede sig: Påskegaver. For i flere og flere virksomheder får medarbejdere nu også påskegaver. Sidste år fik vi – ifølge undertegnede i hvert fald – årets bedste påskegaver, og det siger altså ikke så lidt.

Hvornår falder påsken? 

Påskegaver bliver typisk givet lige inden påskeferien begynder. Men hvornår er det nu lige, at påsken – og påskeferien – starter? Påsken falder nemlig altid på en ny dato år efter år. På den måde adskiller påsken sig fra julen, da vi jo f.eks. altid ved, at den 24. december er det juleaften. Men der findes faktisk en meget god huskeregel, som du kan lære: Påskedag, som altid er en søndag, falder nemlig første søndag efter første fuldmåne og forårsjævndøgn. Derfor falder påsken altid på en ny dato år efter år. Højtiden kan dog ikke falde senere end den 25. april – og som sagt altid efter forårsjævndøgn. 

Hvad kan man lave i påskeferien? 

Der er mange ting, man kan give sig i kast med, når påskeferien banker på. Rigtig mange danskere vælger f.eks. at tage i sommerhus og koble af fra hverdagens stress og jag. Her er der tid til hygge – og måske også mange dejlige udendørs aktiviteter hvis vejret ellers tillader det. Et andet populært valg er at rejse ud i Europa i påskeferien. Det kan være populære rejsedestinationer og storbyer som: Paris, Berlin, Rom, Athen, Barcelona, Amsterdam, London mv. Men er du mere til storslåede naturoplevelser, så kan det også være en idé at søge mod vores nordiske broderlande som Sverige, Norge eller måske Island. 

Related posts