Uncategorized 

Sims 4 udvidelsespakker

Sims 4 byder på en række forskellige udvidelsespakker. Der findes en masse spændende og underholdende Sims 4 udvidelsespakker, som du kan købe, hvis du ønsker at tage Sims 4 til nye højder. I de nedenstående afsnit, vil der blive redegjort for nogle af de mange Sims 4 udvidelsespakker.

Bliv berømt i Sims 4

En af de populære udvidelsespakker i Sims 4 handler om berømmelse. Denne pakke giver dig muligheden for at opnå berømmelse, og blive en del af de kendte. Sigt efter stjernerne i din jagt efter succes. Hvis du opnår berømmelse i Sims, tiltrækker din simmer meget opmærksomhed på godt og ondt. Livet som rig og berømt er en drøm for de fleste, og den drøm kan du udleve i Sims 4!

I Sims styrer de kendte byen, og det kan blive dig. Måske har du lyst til at blive en kendt skuespiller, som bor i et stort og luksuriøst palæ i Tinderne? Hvis du bliver kendt nok, kan det endda være, at du får din helt egen kendisflise som de største stjerner i Hollywood!

Men berømmelse kommer ikke fra den ene dag til den anden. Det kræver, at man arbejder sig op fra bunden. Det handler om dig, og om hvor meget arbejder du er villig til at ligge i din kommende karriere.

 

Åben en dyrlægeklinik

En anden underholdende Sims 4 udvidelsespakke handler om at skabe det perfekte kæledyr. Denne pakke gør det muligt at lave dit helt egen personlige kæledyr, som du kan tilføje til din simmers hjem. Kæledyret vil spille en stor rolle for din simmer. Download Sims 4 her.

I denne udvidelsespakke har du endvidere muligheden, for at åbne din egen dyrlægeklinik. Her kan du være med til at hjælpe andre simmere og deres kæledyr, ved at behandle sygdomme og gøre livet bedre for andre. Du kommer til at være ansvarlig for dagsordenen, som betyder, at du kan ansætte medarbejdere, og selv bestemme, hvilke tjenester du vil udbyde til kunderne.

Denne udvidelsespakke er en ny og anderledes måde at spille Sims på, fordi du kommer til at være en vigtig del af andre simmers liv!

Related posts