Uncategorized 

Stort udvalg af skoreoler i træ

Hos Idéshoppen finder man et stort udvalg af skoreoler i træ. Skoreolerne findes både med låger, med kvadratiske rum, med aflange rum, med flere skohylder eller blot som et supplement til en lille bænk. Skoreolen er i det hele taget et møbel, man kan nyde godt af på flere måder, og som kan have flere funktioner end bare opbevaring af sko.

En skoreol – et funktionelt møbel

Måske har du mange sko og mangler plads til dem, eller måske har du ikke så mange sko men mangler et dekorativt møbel i din entré. På trods af at navnet ”skoreol” indikerer, at reolen blot skal bruges til sko, kan man finde på mange andre kreative måder at bruge møblet på. Du kan eksempelvis opbevare bøger, sætte fine dekorative ting ovenpå møblet eller blot have det stående som et fint møbel til lidt ekstra opbevaring. Om ikke andet er det et møbel, der er praktisk. Der er mulighed for at få en masse ting organiseret på en fin måde, og det er samtidigt et småt møbel, der derfor er let at flytte rundt. Skoreolenerne fra Idéshoppen er som sagt at helt ideelt møbel til dig, der ønsker lidt mere overblik og organisering i en travl hverdag. Skoene står frit fremme, og det er nemt og hurtigt at fange det par sko, som man har brug for i stedet for, at de skal stå gemt væk i et skab.

Valg af materiale

Træ er efterhånden også et eftertragtet møbelmateriale for skoreoler, og det skaber en helt unik varme i hjemmet med de naturskønne materialer. De findes både i grantræ, egetræ, valnøddetræ og bambus. Man skal være opmærksom på, at ubehandlet træ ikke tåler fugt og snavs, medmindre man giver det en overfladebehandling regelmæssigt. Skoreolen i bambus tåler dog fugt, så den er derfor lidt lettere at rengøre – det kan gøres med en våd klud. Der er altså et materiale til enhver smag. Man kan derudover også finde en bred vifte af forskellige modeller og variationer af møblet, så der er mulighed for at få tilpasset sit eget, personlige behov.

Related posts