Uncategorized 

Værd at vide om hampefrøolie

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Naturen gemmer på mange fantastiske mineraler og vitaminer, der med fordel kan bruges i hudplejeprodukter, især hvis man forsøger at lave veganske hudplejeprodukter. Et firma, der gør dette er Hemp Nation, der producerer veganske hudplejeprodukter med fokus på deres stjerne-ingrediens: Hampefrøolie. Hamp er en af varianterne af Cannabis sativa planten. Olien laves ved koldpresning af frøene. De industrifremstillede planter indeholder dog ikke tetrahydrocannabinol, som bruges til fremstilling af hash.  

Men hvorfor lige hampefrøolie? Det er hvad jeg vil forsøge at svare på i denne lille artikel. 

Brug hampefrøolie mod rødme og sensitiv hud

Der er blevet påstået meget om hampefrøolie og dens egenskaber, men flere test har fundet frem til at brugen af denne olie i hudplejeprodukter har en positiv effekt på rødme og betændelse i huden. Dette skyldes at hampefrøolie blandt andet indeholder omega 3 og omega 6, som er godt og sundt for huden. Ved at optage mega 3 kan man desuden reducere risikoen for betændelse. 

Hampefrøolie kan behandle akne og uren hud

Faktisk har kliniske undersøgelser vist, at hampefrøolie er effektiv til behandling af uren og sensitiv hud. Derfor kan hampefrøolie blandt andet bruges til at behandle og forebygge akne. Derudover har undersøgelser også vist tegn på, at hampefrøolie i creme kan være en effektiv måde at pleje eksem. Der er endda også tegn på at olien kan reducere følsomhed i forbindelse med kvinders overgangsalder. 

Desuden indeholder hampefrøolie flere forskellige vitaminer og mineraler, der er godt for huden. Hampefrø kan ydermere bruges i en lang række forskellige hud- og hårplejeprodukter. Derfor har Hemp Nation lavet en helt serie af lækre produkter baseret på hampefrøolie, herunder body lotions, aftersuns, body scrubs og body wash produkter.

Related posts