SortimentskasserFritid og Rejser 

3 ting jeg kigger efter når jeg køber sortimentskasser

Der er ingen tvivl om, at behovet for sortimentskasser er relativt begrænset, i hvert fald for den normale forbruger. Derfor er dette blogindlæg heller ikke tiltænkt til den private forbruger. Jeg ved der er virksomheder derude, hvor sortimentskasser er fast inventar. Jeg søger derfor, at hjælpe disse virksomheder, eller indkøberne i disse virksomheder, med hvad de skal kigge efter når de investerer i nye sortimentskasser. Hvis du er i tvivl om, hvad en sortimentskasse er, så lad mig forklare. En typisk sortimentskasse er en lille plastkasse, som bruges til opbevaring af forskellige ting. De bruges primært til, at opbevare små ting som piller, skruer, søm og elektroniske komponenter. En sortimentskasse er oftest brugt i forbindelse med laboratoriearbejde, produktionsvirksomheder eller museer. Jeg har stået for indkøb af plastkasser i en årrække nu og jeg ved derfor præcis hvad du skal kigge efter.

1. Kvaliteten af plastikken

Det første punkt giver lidt sig selv. Men derfor vil jeg alligevel understrege vigtigheden af, at plastikken er god kvalitet. Der vil være lidt forskellige krav, alt efter hvad du skal bruge dine sortimentskasser til. Alligevel er der én ting som gør sig gældende lige meget hvad du skal bruge din sortimentskasse til og det er kvaliteten. De fleste vil nok sige, at plastik er plastik. Men der kan være stor forskel på slutproduktet. Jeg køber derfor ikke en sortimentskasse før jeg har set produktet i virkeligheden. Du er ikke i tvivl om, hvornår en kasse er lavet af dårlig plastik, lige så snart du har den hånden. Derfor er en god tommelfingerregel, altid se produkterne i virkeligheden inden du køber.

2. Kan de stables?

Det kan lyde simpelt, men det faktum at dine sortimentskasser kan stables, kan gøre en verden til forskel. Det er ofte noget man ikke tænker over i købsprocessen, fordi de fleste har en forventning om, at alle kasser kan stables. Det er desværre ikke altid tilfældet. Der er ingen der er interesseret i, at købe en masse sortimentskasser for at finde ud af, at de ikke kan stables. Derfor er det altid en god ting at spørge ind til, så man er på den sikre side.

3.  Skillevægge til rumopdeling

Det er ikke altid, at skillevægge til rumopdeling er et must for virksomheder der bruger sortimentskasser. Men det er en kedelig situation, hvis du en dag står og har brug for det og det så ikke er en mulighed. Det er som regel ikke noget man betaler ekstra for, men derimod nogle bestemte sortimentskasser, som bare er produceret med det. Jeg køber altid sortimentskasser, hvor der er mulighed for at rumopdele dem. Det er noget jeg gør for at være på den sikre side, selvom jeg måske ikke nødvendigvis står og har brug for denne funktion lige nu og her.

Det var mine 3 gode råd til dig. Jeg håber du kan bruge det til noget. Jeg har personligt selv brugt disse 3 råd, som en tjekliste når jeg køber sortimentskasser. Det er nogle erfaringer jeg har gjort mig i løbet af årene, og derfor ved jeg at det kan gøre en forskel.

Related posts