Uncategorized 

Formula leasing i nye lokaler

Formula leasing er netop kommet i nye lokaler, det betyder at de nu har fået et større og mere luksus bil hus. Her kan de udstille alle deres luksus biler på et helt andet niveau end de hidtil har kunne gøre.
de flytter deres gamle bilhus i Allerød til deres nye bilhus i Lyngby, med mange flere kvadratmeter en før. Det glæder alle hos Formula leasing at det endelig kan lade sig gøre, da de har været meget presset på plads.

Hvad skulle gøres for at I kunne flytte ind i de nye lokaler?

Det første der blev gjort i de nye lokaler var at få malet hele bilhuset så det passer med Formulas stil. Det var første og vigtigste prioritet. Det andet var at få slebet gulvet, en slibning af gulv på så mange kvadratmeter kan være en stor mundfuld for mange, det er også derfor det kræver et større firma der kan varetage en gulvafslibning af et gulv af den kaliber. En gulvafslibning kan varierer meget i pris, og det skal man også være opmærksom på. Men Formula har valgt at gå med en hvid ludbehandling som virkelig skal skabe et flot lyst look på det gamle trægulv.

Det sidste er selvfølgelig nogen ordenlige og nye skriveborde, med hæve sænke funktion, det er et must i år 2018, men udover borde skal der også nye stole og nye lamper til hver af vores medarbejdere, der skal ikke gås ned på udstyr i det nye hus, det vil der også opleves når man som kunde træder ind i det nye bilhus.

Generelt er bilhuse noget helt specielt for mange og derfor gælder det også om at skabe den helt rigtige stemning for kunden, ligeså snart de træder ind i de nye flotte bilhus.

Kan vores kunder finde os i det nye hus?

Det næste spørgsmål er så om vores kunder kan finde os i det nye hus i Lyngby, eller om det blot bliver et spøgelses bilhus som ingen kan finde. På den front har Formula tager sagen i egen hånd og har gjort rigtig meget ud af at fortælle deres kunder at de flytter til nye lokaler. Det er blandt andet også her Google my business kommer ind i billedet, for den skal også opdateres til den nye adresse i lyngby.

 

 

Related posts