videokonferenceFritid og Rejser 

Få det perfekt set-up til din videokonference

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.
Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Jeg synes videokonferencer er ekstremt undervurderede. Der mange som ikke formår, at bruge og udnytte det potentiale der er i forbindelse videokonferencer. Jeg tror det kommer af, at folk ikke kender til videokonferencers fulde potentiale. Med andre ord de ved ikke hvordan de skal bruge det. Derfor har jeg besluttet mig for, at skrive et blogindlæg om det, da jeg er sikker på, at det er noget de fleste virksomheder kan bruge i deres hverdag. Lad mig starte med at specificere hvad jeg mener med en videokonference. Når alt kommer til alt er det en mødeform. Det er en alternativ måde, at afholde et møde. Hele essensen i det er, at en eller flere parter i mødet, ikke behøves at være fysisk til stede. Grunden til det er, at det bliver live transmitteret, også kaldet live streamet, så de parter som ikke er fysisk til stede kan se det online. At live streame en videokonference giver en masse muligheder for alle involverede. Jeg vil komme tilbage til de specifikke områder, hvor videokonferencer giver unikke muligheder.

For at afholde en videokonference kræver det, at du har det påkrævede av udstyr. Det er langt fra alle der har den fornødne viden omkring, hvad det perfekte set-up er når det kommer til videokonferencer og live streaming. Heldigvis findes der virksomheder, hvis kernekompetence er lige præcis, at udleje av udstyr i forbindelse med videokonferencer. En af landets førende udlejere af udstyr til bl.a. videokonferencer er Dansk Video Center også kendt som DVC. DVC kan levere det perfekte set-up til dine videokonferencer. Her skal du ikke tænke på noget som helst. DVC kommer ud i din virksomhed og sætter alt op, så det eneste du skal bekymre dig om er, at være tilstede. Der er også en anden mulighed. DVC har nemlig deres eget mødelokale, med av udstyr som allerede installeret og klar til din videokonference.    

Der er ikke andet end fordele  

Nu ved du hvordan du har mulighed for, at få det bedst mulige udgangspunkt i forhold at holde en videokonference eller live stream. Så mangler jeg bare at fortælle dig, hvorfor du skal gøre det. Der er mange grunde til, at det kan ende med at blive din foretrukne mødeform fremadrettet. Der er flere og flere der får øjnene op for mulighederne med videokonferencer, men der er stadig en del som ikke kender til fordelene. Det er fordele som reducerede rejseomkostninger samt rejsetid. Det er nogle af de største udfordringer ved, at skulle have møde på tværs af landet eller møder i andre lande. Alle de ressourcer du eller din virksomhed bruger på at sende dig eller en kollega til møde udenbys, bliver sparet væk ved en videokonference. Det er ikke mange der tænker over, hvor mange omkostninger der faktisk er forbundet med det. Heldigvis kan du med DVC leje det perfekte videokonference og live stream set-up, så du slipper for at bruge tid og penge på at afholde møder ude. Du kan læse mere meget på DVC.dk, her kan du også se hvordan et ideelt set-up ser ud.

Related posts