KonfettiFritid og Rejser 

Et konfettirør gør alting sjovere

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Konfettirør er en af mine absolut yndlings ting. Det er ikke kun rørene, men konfetti generelt jeg er stor tilhænger af. Når det kommer til stykket er det nok nærmere den effekt som konfetti giver, der er fedt. Alt bliver sjovere med konfetti, det er med til at give den uventede wow-faktor. Prøv at forestil dig en præmieoverrækkelse med konfetti væltende ned fra himlen og så den samme præmieoverrækkelse uden noget. Så tror jeg godt vi begge kan blive enige om, hvilken af de to vi helst ville være vidne til. Det er præcis det konfetti kan. Mange forbinder det med nytår, hvilket også er logisk nok. Men faktisk bliver det også brugt i mange andre sammenhæng. Specielt konfettirør er populære hele året rundt. Der er faktisk en stigende tendens blandt private som køber konfettirør til forskellige arrangementer.

Mav WaterSystem er en online webshop, som har et kæmpe udvalg af konfettirør. Normalt kommer den største efterspørgsel fra eventbureauer eller lignende. Men de seneste år har den private forbruger også fået øjnene op for mulighederne med konfetti. Det stigende salg kommer i forlængelse af den øgede tilgængelighed. Butikker som Mav WaterSystem gør, at det er nemmere end nogensinde før, at købe et konfettirør til privatforbrug. For år tilbage var det stort set umuligt at finde en butik, uden for nytårs perioden, som solgte konfettirør til private. I takt med det bliver mere tilgængeligt bliver efterspørgslen automatisk større. Det kan de også mærke hos Mav WaterSystem. De håber på endnu flere vil få øjnene op for de festlige rør og dermed kan være med til at gøre hverdagen, festen eller fødselsdagen lidt sjovere.   

Køb konfettirør til dit næste arrangement

Jeg kom forbi Mav WaterSystems hjemmeside for noget tid siden, i min søgen efter netop konfettirør. Da jeg så hele deres konfetti sortiment lyste jeg op som et lille barn. Jeg tror ikke der findes nogen form for konfetti, som du ikke kan finde i deres butik. Det kommer i alle farver, størrelser og former. Der er vitterligt noget til ethvert formål. Foruden rørene og streamers kan du også få løst konfetti. Det du kan købe løst er bedst egnet til konfettikanoner til større events. Det kræver du selv ejer eller lejer en kanon. Hvis du tilgengæld er den kreative type, kan du bruge det løse konfetti som pynt. Du kan bl.a. få konfetti som er små dannebrogsflag, som er perfekt egnet til fødselsdagsarrangementer.

Men som sagt er det løse ikke lige så velegnet til de private forbrugere, og det netop her at konfettirørene kommer ind i billedet. De er derimod super velegnede til dig som gerne vil peppe din fest, fødselsdag eller arbejds arrangement op. Nogle måneder tilbage havde vi en stor fest på mit arbejde, hvor jeg sidder i festudvalget. Jeg foreslog derfor at vi skulle købe nogle konfettirør for, at tage festen til nye højder. På trods af jeg havde høje forventninger til rørene, havde jeg ikke regnet med de ville blive så stor en succes som de blev. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det samme. Jeg synes du skal tage et kig på Mav Watersystems hjemmeside, hvor du finder danmarks største bedste udvalg af konfetti.  

Related posts