FirmajulegaverPersonlig pleje og Livsstil 

Hvilken firmajulegave skal du give dine ansatte i år?

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.
Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

En ting er, at købe julegaver til sin børn, venner og familie. Det kan være svært, men oftest har du en ønskeliste, at gå ud fra. Det er en helt anden ting, at skulle købe firmajulegaver til dine ansatte. Du har ingen ønskeliste plus du skal finde en gave som alle kan have glæde af. Det lyder som en svær mission og det kan jeg garantere dig for, at det også er. Derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve at inspirere jer lidt derude, jer som er ansvarlige for firmajulegave indkøbene i år. Jeg har derfor strikket en liste sammen med de bedste firmajulegaver 2018.   

Den klassiske

Den klassiske firmajulegave er vinpakken. Vin som firmajulegave er noget, jeg tror de fleste har prøvet at få gennem tiden. Det er en klassisk gave, som stiller de fleste tilfredse. Vinpakken kan variere i størrelse alt efter virksomhedens gavebudget. Det er derfor også en fleksibel gave i den forstand at, hvis du har et stort budget kan du få en langt bedre vin og på den måde er den ingen ansatte der bliver utilfredse, fordi de stadig får en gave der matcher deres forventninger.

Den sikre

Hvis du vil være sikker på, at stort set alle bliver tilfredse, så skal du gå med den sikre firmajulegave. Den sikre julegave er en der taler til dine ansattes søde tand. I de fleste tilfælde er chokolade foretrukket, men det kan også komme i andre former. Det kan være en gaveæske fyldt med ting til den søde tand. Her kan der bl.a. være lakrids, wienermandler, marcipan, vingummi etc. Slik og/eller chokolade er den sikre løsning.

Den vovede

Er du lederen som ser dine ansatte som din egen familie? Så vil du måske gerne give dem noget lidt mere personligt, noget de vil huske i stedet for vin eller chokolade, ligesom alle andre får. Så kan du prøve, at være lidt kreativ med dine firmajulegaver. Det kunne være noget tøj, hvor man vælger noget til damerne og noget til mændene. Et eksempel kunne være du købte en flot plaid til alle kvinderne. Det er en vovet gave, men jeg kan garantere dig, at det er noget de færreste vil regne med. Med den vovede julegave kan du håbe på, at skabe wow-effekt og få en succesoplevelse med din årlige julegave. Men som navnet også antyder kan det også falde lidt til jorden, hvis ikke du rammer rigtigt.

Den nye favorit

De seneste år er der kommet en ny type firmajulegave ind i billedet. Udover jeg har givet den navnet, den nye favorit, så er den også kendt som vælg-selv firmajulegaven. Det er et relativt nyt koncept, men er de seneste år blevet mere og mere populær. Jeg forudser at det bliver den mest populære firmajulegave 2018. Grunden til vælg-selv firmajulegaven er blevet så populær er, at du i langt højere grad kan tilfredsstille alle. Da de fleste virksomheder bruger en del ressourcer på firmajulegaver, så ønsker man også at ens ansatte bliver glade for gaven. Derfor er vælg-selv gaven et oplagt valg til firmajulegaven 2018.

Related posts