KaffeUncategorized 

En god kop kaffe

Den er rygende varm og duftene leder hen på en italiensk cafe, med tynd bjergluft og sol fra en skyfri himmel. Det er en espresso. Den er kraftig og smager fortryllende. Bønnerne er afmålt til præcision og de er malet fint og perfektionistisk snilde.

Vandet er presset igennem massen med det korrekte tryk og mængden af det lysebrune skum lægger sig perfekt over kaffen. Den er mellem 92 og 96 grader varm. Det er en god kop kaffe.

 

Jeg er vild med at gå på café og få forskellige typer kaffe. Det hedder sig både café latte, filterkaffe, latté machhiato, iskaffe – you name it – jeg er vild med det. Til den gode kop kaffe får jeg gerne en lille hurtig croissant. Det er en perfekt eftermiddags snack når den lille sult melder sig, på vej hjem fra arbejde. Det er afslappende bare at sidde på den café med en veninde og kigge på mennesker og nyde eftermiddagsolen, og tænkte på hvor mon de er på vej hen.

Kaffe

Nu har jeg endelig anskaffet mig en kaffemaskine selv så jeg også få en god kop kaffe ved bare at tage de få skridt ud i køkkenet, til min nye Dualit 3-i-en Espressomaskine. Det er en fremragende maskine. Jeg er vild med den. Den kommer fra hvidevarebanditten og du kan også finde din kaffemaskine og espressomaskine her.

 

Den kan både lave kaffe på malet kaffe, kapler og kaffe pods. Den leverer kaffe i høj cafekvalitet og gør det hurtigt. Men den indbyggede mælkeskummet kan jeg også få et lækkert og luftigt lag skum på min kaffe fra min egen lille hjemmecafé.

 

Når jeg har vennerne på besøg kan jeg også hurtigt på lavet nogle kopper kaffe, da det er hurtig og effektiv og har en stor tank til vand, som hurtigt kan blive forvandlet til varmt, flydende sort guld.

Hvis jeg hellere skulle ville have te en dag, er jeg kun sekunder fra en varm kop da der er en indbygget steam-on funktion, som sikrer hurtigt kogende vand lige til koppen. Maskinen er designet til store og høje glas som du nemt kan stille ind under hanerne.

Når jeg har lavet mig en kop kaffe sætter jeg mig ofte i vindueskarmen med den gode udsigt over haven, og de nyligt høstede marker i baggrunden. Der sidder jeg også gerne om morgenen inden dagen for alvor starter og vågner og tænker over dagens gøremål. Det er min yndlingsplads med en god kop kaffe, og et tæppe omkring da vinduerne ikke er 100 % isolerende.

Maskinen er også perfekt når jeg bare vil have en hurtig sort kop kaffe og ind foran tv’et søndag aften og se en god film. Det går lyn hurtigt, og kaffen er vidunderlig

Jeg er glad for at jeg har fundet en fantastisk kaffemaskine, den er driftssikker og brygger upåklageligt. Du kan selv tjekke det store udvalg af kaffemaskiner hos Hvidevarebanditten, og finde en der passer til dine behov. De har helt sikkert en til dig.

Related posts