Professionel madlavning med sifonMad 

Bliv stjernekok med en sifon flaske

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Forestil dig, at du efter en lang arbejdsdag endelig får lov til at smide dig i sofaen for at se tv. Når du zapper igennem dine tv kanaler for at finde noget underholdende, er det nærmest umuligt ikke at falde over et madprogram. I den bedste sendetid er der et overflod af mad relaterede tv programmer og det er med god grund. Danskerne er nemlig vilde med dem. Det medfører også, at der er en stigende interesse for at blive en mere sofistikeret kok. Men for at blive en sofistikeret kok og kunne lave de samme madretter ,samt anretninger som i tv, kræver det at du har det helt rigtige køkkenudstyr. En af de mest efterspurgte køkkenudstyrsprodukter er sifon flasker. En sifon flaske er et populært køkkenudstyrsprodukt, fordi det er simpelt og kan bruges i mange sammenhæng. Sifon flasker bruges til innovativ og molekylær køkkenkunst. Det er oftest den innovative og unikke anretning af maden der gør det interessant for amatørkokkene. Derfor vælger mange at investere i køkkenudstyr som Sifon flasker f.eks.

Desserter og drinks med sifon flasker

Sifon kan bruges i mange forskellige sammenhæng. Oftest bruges de i forbindelse med desserter og drinks. En sifon flaske virker på den måde, at den bruger NO2- og CO2-patroner til at tilføre forskellige slags madvare kulsyre og/eller gøre det luftigt. En helt 3. ting sifon flasker bliver brugt hyppigt til er som flødeskumssprøjter. Du kan nemlig købe flødeskumspatroner til din sifon flaske, som du bruger til at dekorere din dessert eller hvad end du nu kan finde på.

Det er kun fantasien der sætter grænser i et køkken og det er sifon flasker et godt eksempel på. Det kunne være du fik nogle venner på besøg til fest og farver en aften. Her ville en sifon flaske være mere end oplagt. Du kan nemlig pifte din cocktail op ved at give den lidt kulsyre. Det er bare en af utallige muligheder, hvor du kan bruge den.

Isi sifon flasker er at foretrække

Ligesom med så mange andre produkter findes der både gode og mindre gode udgaver af sifon flasker. Med andre ord findes der mange virksomheder som producere dem. Der er dog et oplagt valg mellem de mange muligheder derude. Sousvides iSi sifon flaske er uden tvivl de bedste du kan få på markedet. De er af højeste kvalitet og ligeledes er deres tilbehør. Med tilbehør menes der sifon patroner. Altså NO2- og CO2-patroner, til enten tilsætning af kulsyre eller flødeskumspatroner. Hvis du er blevet inspireret til, at investere i din egen, så husk at køb iSi sifon flaske, hvis du vil have den bedste kvalitet. Som sagt sælger iSi også tilbehør i form af patroner. Her vil jeg også råde dig til, at købe iSi’s egne patroner. Hvis du vil have den bedste pris samt hurtigt levering, skal du klart købe din iSi sifon flaske hos Yeschef. De har stort udvalg og skarpe priser, for ikke at glemme hurtig levering.

Related posts