toejboejlerPersonlig pleje og Livsstil Tøj og Mode 

Bøjler til min nye tøjbutik på Strøget

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Nu har jeg endelig fået nøglerne til den nye butik på Strøget, og jeg er LYKKELIG! Nu kan min iværksætterdrøm endelig gå i opfyldelse og jeg kan prøve mit nye design og tøjkoncept af, men inden da, skal jeg have fundet nogle bøjler, som jeg kan udstille tøjet på.

Tøjbøjler på nettet

Til det, begyndte jeg at lede efter nogle forskellige bøjler rundt på nettet, for ligesom at finde ud af, hvad der lige var af udvalg og priser. Jeg fandt en masse forskellige shops online, hvor jeg kunne købe alle mulige forskellige tøjbøjler, men særligt én af dem, fangede min opmærksomhed – nemlig ManneQ.

Her har de et kæmpe udvalg af bøjler i alle afskygninger – blandt andet træbøjler, plastbøjler og metalbøjler. Altså, er der altid noget, til hvis jeg skal ændre stil eller tema i butikken. Det store udvalg passer simpelthen super fedt til mit behov.

En anden ting er priserne. Priserne hos ManneQ er nemlig super gode i forhold til mange af de andre konkurrenter, selvom de stadig har et meget bedre udvalg af de forskellige tøjbøjler. Derfor vil jeg selvfølgelig helst købe dem der, hvor jeg får det bedste udvalg og den bedste service.

Hvilken slags bøjler skal jeg vælge?

Nu, da jeg har fundet en god hjemmeside at finde mine bøjler på, skal jeg bare have besluttet mig for hvilken slags jeg skal have i butikken. De skal lige passe med temaet for resten af butiksmøblerne og stilen generelt, så det er vigtigt at jeg ikke lige pludseligt står med 1000 forkerte bøjler, der ikke passer ind i butikken.

Jeg har lidt overvejet de klassiske tøj bøjler i træ, fordi de passer ind i de fleste butikker, og giver tøjet en flot, naturlig form over skuldrene – til gengæld, fylder de også bare en del, og vil derfor kræve mere plads i butikken, ligesom de måske kan blive lidt for gammeldags at se på i længden.

Plastbøjler, er derimod relativt lette, og holder næsten den samme form som træbøjlerne. De er også ret billige og derfor kan man kompensere for at der nok knækker en del flere af dem. Det smarte er også, at de kan fås i mange forskellige udformninger og typer, hvilket gør dem utroligt alsidige, hvis man vælger at gå efter et “plastbøjle-tema”. Til gengæld, synes jeg at plastbøjler nogengange kan blive rigtigt “flimsy” hvis man køber dem for billigt, og det er slet ikke den vibe jeg vil have i butikken, så det skal jeg virkeligt passe på med når jeg bestiller dem.

Til sidst, er der metalbøjlerne tilbage. Det er klart de mest stilfulde bøjler, som kommer til udtryk i deres tyngde, blanke overflade og generelle alsidighed. Metalbøjler kan bruges til mange forskellige ting, og jeg kommer nok ikke udenom at skulle købe nogle klemmebøjler i metal, da de simpelthen bare er de pæneste bøjler til at udstille bukser med. Derffor, tror jeg også at jeg kommer til at købe en masse nye metalbøjler, da det giver det helt rigtige look til butikken.

Related posts