TilmeldingssystemBusiness og Erhverv 

Hvilket tilmeldingssystem skal jeg bruge?

Jeg står og skal bruge et tilmeldingssystem til vores firmaarrangement, som vi skal afholde om et par måneder, men jeg har ikke særligt stor erfaring med nogle af dem.

Dog, har jeg i alt to krav til systemet, som helst gerne begge skal være opfyldt:

  • Online/web-tilmelding
    • Det skal selvfølgelig være et online tilmeldingssystem, så man kan tilmelde sig uanset hvorfra man er. På den måde, slipper jeg selv for at skulle taste alle ind i et system, og deltagerne kan selv vælge deres tilvalg, hvis de har lyst til dette. Når det hele foregår online, er deltagerlisten også altid opdateret, med hvem der kommer, så jeg kan justere antallet af kuverter. Derfor, er et online tilmeldingssystem simpelthen også det smarteste valg, til et større event.
  • Fleksibelt, men simpelt tilmeldingssystem
    • Da jeg arrangerer det her event for en større virksomhed, men endnu ikke har særligt megen erfaring med systemerne, er det vigtigt for mig, at tilmeldingssystemet er simpelt, men også fleksibelt i forhold til de tilvalg der er til eventet. Derfor, skal det både være nemt at navigere rundt i, og stadig kunne understøtte de funktioner, jeg får brug for.

Disse krav til tilmeldingssystemet er rimeligt ufravigelige, især det første, da det lidt er krav for at jeg kan få arrangementet op at køre.

Conference manager virker som et bud

Jeg har kigget lidt rundt omkring efter nogle mulige kandidater, og jeg har faktisk fundet et enkelt system, som skiller sig ud fra de andre.

Der var flere forskellige udbydere, men dette tilmeldingssystem, virker nu alligevel, som om, det har potentiale til at kunne understøtte mine behov.

Det hedder Conference Manager, og de slår sig på at kunne levere et system, der kan understøtte events med både 10 og 10.000 deltagere. Det er jo helt perfekt, da jeg regner med, at der kommer mellem 300 og 500 gæster til vores firmaarrangement.

Det hele foregår online med deres løsning, og de sætter tilmeldingssiden op med vores egen hjemmeside, så folk kan finde den derinde. Tilmeldingerne til eventet kan desuden tilpasses af den enkelte deltager, så de har mulighed for f.eks. at tilkøbe bedre værelser, mad og transportmuligheder til begivenheden.

Derfor tror jeg også at jeg ender med at give Conference Manager et forsøg. Hvis det viser sig at være det helt rigtige tilmeldingssystem til vores virksomhed og events, kan det muligvis blive et fast værktøj, jeg kommer til at bruge i mit planlægningsarbejde.

Related posts