Restaurant-naer-Royal-ArenaFritid og Rejser Mad 

VM i håndbold i Royal Arena

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Så oprandt weekenden endelig, hvor mig drengene skulle til København og se VM i håndbold. Kampen står på Danmark – Chile og Sverige – Egypten dagen efter. Vi skal bo på Hotel Crowne Plaza i Ørestaden, så vi kommer til at bo helt perfekt centralt i forhold til Royal Arena.

Vi er alle sammen nogle rigtige madører, så vi skal selvfølgelig også ud og spise begge dage, hvorfor vi skal have fundet en restaurant tæt på Royal Arena. Der må gerne både være fokus på restaurant og bar, nu jeg tænker over det. På den måde, kan vi spise noget god mad, og varme lidt op til kampene, inden.

Jeg har siddet og googlet lidt frem og tilbage, og der ligger faktisk nogle ret fornuftige restauranter ved Royal Arena – flere af dem også med et ret udmærket barkort.

Restaurant Rambla – bliver det!

Ét af de steder jeg faldt over, hedder Restaurant Rambla. Her har vi allerede besluttet os for at prøve den helt store 10-retters menu af, fordi den ser super lækker ud, og er relativt billig for 10 retter mad.

Restauranten har også fokus på sin vinbar, og de har et kæmpe udvalg af vine, som vi helt sikkert skal have smagt på en masse forskellige af.

Placeringsmæssigt, kunne Rambla ikke ligge meget bedre. Restauranten nær Royal Arena og Crowne Plaza, lige midt i Ørestaden. Derfor tænker jeg også at vi stadig er i stand til at gå (relativt) lige hen til Arenaen.

Vi ville gerne være sikre på at vi kunne nå alle 10 retter inden kampen starter, så vi har faktisk ringet ind til restauranten, da vi bookede bord, og fik dem til at servere for os allerede fra kl. 17, så vi kan nå igennem alle 10 retter i tids nok til at vi kan nå hen til Arenaen inden 19.45.

Da Royal Arena ikke har en egentlig restaurant eller bar tilknyttet, må vi jo også finde en restaurant at spise på dagen efter den første kamp. Vi har overvejet at tage på Restaurant 8-Tallet, som egentlig også ligger tæt på Royal Arena, men hvis maden er rigtigt god på Rambla, tror jeg faktisk godt, at vi kunne finde på at spise der igen. Restauranten ligger jo super tæt på Royal Arena og vores hotel, så vi kender vejen ud til kampen, når Sverige skal spille.

Jeg tror, det bliver et super fedt VM i Håndbold, med masser af fede kampe og gode restaurantoplevelser på Restaurant Rambla i Ørestaden.

Related posts