21-5s-feriebolig-i-sydfrankrigFritid og Rejser 

Feriebolig i Sydfrankrig

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Går du her i vintermånederne og drømmer dig væk til sydens sol? 21-5 har dette fantastiske koncept, som gør det muligt at drømme større. Siden virksomhedens opstart i 2008 har knap 400 familier tilknyttet sig konceptet. Det går ud på, at du kan være medejer af 5 fantastiske ferieboliger i udlandet med attraktive destinationer. Hver forening består af 21 danske familier, hvor I sammen ejer 5 huse rundt omkring i Europa og USA placeret i eksempelvis Sydfrankrig, Barcelona, Rom og Manhattan – New York. Dette giver dig en enestående mulighed for at besøge flere forskellige lande, områder og ferieboliger i løbet af året. De fleste af destinationerne er beliggende inden for de europæiske grænser, hvor flyforbindelser og flyvetid er inden for en overskuelig rejsetid. Hvem har ikke drømt om at have muligheden for at rejse sydpå hver gang en ferie nærmer sig? Eller hver gang vinteren står for døren? Mange gange sætter økonomien en stopper for ens tanker, fordi det økonomisk set er dyrt at rejse flere gange om året. Os danskere har ligeledes en tendens til at rejse så ofte vi kan, hvor især vinteren er kold og lang og sommeren alt for kort. Derudover vil man ofte også gerne besøge forskellige destinationer, end den man besøgte gangen forinden. Dette problem løser 21-5. Det har vist sig, at selv den rejse- og eventyrlystne kan få stillet sine behov ved dette koncept. Det skal nemlig ikke kun være dejligt, men også spændende at rejse. Det med at kunne besøge et nyt feriehus hver gang,  hvor nye udflugter står for døren, opfylder lige præcis det behov. Nye strande, nye områder, nye byer, nye kulinariske madoplevelser og meget mere. Booking af boligerne foregår via et brugervenligt online bookingsystem, hvor man kan udvælge sin næste destination.

21-5s-feriebolig-i-sydfrankrig

En mulighed ud af mange – Feriebolig i Provence, Sydfrankrig

Et af de lande, hvor det er muligt, at blive en del af 21-5 er et af middelhavets perler, Sydfrankrig. Ferieboligerne er nøje udvalgt, og byder på det rustikke, charmerende og romantiske udtryk, som franske boliger især er kendt for. Området omkring Nice, hvor alle de sydfranske boliger er beliggende byder på romantiske byer, skøn natur, kulinariske madoplevelser og flotte strande. Nice er en populær destination som med sin lange strand kombineret med by er et hit hos de fleste danskere. Rejsetiden er kort og lufthavnen tæt placeret. Da Monaco og Cannes er inden for en overskuelig køretur, har man altid nye udflugtsmuligheder, når man besøger det pågældende feriehus i Provence, Sydfrankrig.

Lyder det som noget for dig, og sidder du og drømmer om sydens sol? Så klik ind på 21-5, hvor du har mulighed for at læse mere om konceptet. Hjemmesiden er let og overskuelig, og du kan blandt andet læse om hvilke destinationer de tilbyder, udtalelser for eksisterende brugere, samt hvad det kræver at blive en del af 21-5. Kontakt dem via telefon eller mail og tag en snak om dine behov og ønsker, og lad derefter 21-5 opfylde dine drømme.

Related posts