Uncategorized 

Brug for nye flyverdragter til børnene?

Er dine børn vokset ud af deres gamle flyverdragter? Eller er de simpelthen bare blevet så slidte af at de leger ude i sneen? Måske er der kommet et ekstra medlem i familien, som endnu ikke har en flyverdragt? Så er det måske ved at være på tide, at kigge efter nogle flyverdragter. Især nu hvor vinteren nærmer sig. Kalenderen siger september måned, men inden vi har set os om, så er det koldt og det sner. Og når det sner, så er der jo næsten garanti for at børnene vil ud og lege i det – lave sneengle, bygge snemænd og måske endda lege sneboldkamp. Det er jo simpelthen højdepunktet ved den kolde årstid – sne, og så selvfølgelig også julen. Men lad os tage én ting ad gangen. 

Flere forskellige slags flyverdragter til dine børn

I dag findes der simpelthen et kæmpe udvalg af flere forskellige slags flyverdragter. Og de findes også i en masse forskellige slags print. Så er du på udkig efter nye flyverdragter til dine store børn, så har du flere forskellige valgmuligheder. Du kan bl.a. finde din flyverdragt børn hos Småfolk. De et bredt udvalg af flyverdragter til børn helt op til 12 årsalderen. Til børnene på ét-to års alderen, der er i den populære “kan-selv-vil-selv” fase, findes der en nem flyverdragt til dem. Med en dobbelt lynlås flyverdragt baby kan de nemt komme ned i flyverdragten helt selv – og de fleste formår faktisk at tage den helt selv på og lukke den. Denne type flyverdragt er også helt perfekt til vuggestuen, da de fleste øver selvhjulpenhed og det vil gøre det meget nemmere for dit barn at smutte i flyverdragten, inden turen går på legepladsen.

Varm baby flyverdragt

Til de helt små, der endnu ikke kan gå – og måske endda heller ikke kan kravle – er der også en dejlig varm flyverdragt. For når storebror eller storesøster er ude at lege i sneen, er det sjovt at få lov at komme med og se på – uanset om den lille bare sidder i barnevognen eller i sneen. Med en lækker baby flyverdragt holdes den lille varm, når det er vinter og turen går på legepladsen eller ud i haven.

Related posts