Uncategorized 

Osteopati – hjælper dig med smerter i kroppen

Er du træt af, at du ikke er i stand til at dyrke den fritidsaktivitet, som du ellers elsker på grund af ulidelige smerter i kroppen? Har du svært ved at stå op om morgen og overskue en dag, hvor du skal sidde på kontoret med de grimmeste rygsmerter? Så kunne det godt lyde som om, at du har brug for at besøge Osteopat Frederiksberg. De har en ansat, som både er uddannet fysioterapeut og osteopat, samt to studerende, som er ved at færdiggøre sig med de samme to titler. Sammen sparre de med hinanden, og finder frem til den bedste behandling for dig, så du igen kan dyrke din sport eller bare kan klare dig igennem en ganske almindelig arbejdsdag.

Ser kroppen som en helhed

Osteopati er en smule anderledes, hvis du kender til fysioterapi eller kiropraktik. Osteopati ser kroppen som en helhed. Derfor angriber de ikke det ømme område med det samme, men finder ud af, hvad årsagerne til smerterne kunne være, og starter måske et helt tredje sted på kroppen. Alle muskler i kroppen er forbundet. Så en skæv ryg, kan måske påvirke noget i hoften eller helt nede i benene. Det lyder mærkeligt for nogen, men det er rigtigt nok. Osteopat fokuserer ikke kun på knogler og muskler, men går også dybere. De har nemlig også fokus på nerverne og organerne. Det er vigtigt, at der bliver låst op i dine muskler, så de igen kan slappe af, og så du kan slippe for de mange smerter og lange dage.

Osteopati Frederiksberg kan hjælpe dig

På osteopat Månssons hjemmeside kan du se en oversigt over priserne ved de forskellige ansatte. Derudover har de en anden oversigt over kosttilskud. Her har de skrevet generelt om kosttilskud, samt hvad de anbefaler, man køber, hvis man har migræne, gigt eller andre lidelse. Det kan nemlig være svært at finde det rette kosttilskud til ens problemer, men her har de gjort dig en tjeneste. Dermed kan du pleje din krop mellem behandlingerne hos osteopat Frederiksberg. For kosttilskud og behandling er vejen frem mod en smertefri hverdag.

 

Related posts