cargobukser-efteraarsgarderobenPersonlig pleje og Livsstil Tøj og Mode 

Cargobukser til efterårsgarderoben

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Så har jeg endelig fået skiftet min sommergarderobe ud med noget lækkert efterårstøj.

Det har jo været en lang sommer, så det har ladet vente lidt på sig med det koldere efterårsvejr, men her midt i oktober er der endelig ved at ske noget. Og det har jeg ventet på!

Jeg har nemlig fået skiftet hele garderoben ud til noget lækkert efterårstøj, med bl.a. cargobukser og både T-shirts og trøjer med camouflage-print, da det er noget af det hotteste for tiden.

Det ser alt sammen super sprødt ud sammen, og jeg har faktisk fundet et smart trick, som gjorde at det ikke var særligt dyrt at skifte garderoben.

Cargobukser binder det hele sammen!

De cargobukser jeg havde fundet, passer nemlig stort set til alt hvad jeg har på! Det betyder at jeg kan tage mine bukser på om morgenen og så bare mikse en T-shirt eller trøje der lige passer mig, og så spiller det hele bare!

Det betyder også at jeg er sluppet ret billigt, for bukserne er ofte noget af det dyreste ved at skifte sin garderobe. Jeg har nemlig kun købt 3 par bukser til hele min garderobe. Dem kan jeg så mikse med mine T-shirts, trøjer og jakker. Bukser bliver også sjældent lige så beskidte som disse, medmindre man spilder på dem – og i dét tilfælde, har jeg jo 2 andre par at tage på.

Streetlook til billige penge

Jeg købte jo som sagt 3 forskellige par cargobukser hos en butik jeg fandt online. Siden hedder www.Molecule.dk og sælger en masse forskelligt streetwear til relativt billige penge. De havde et ”cargo bukser tilbud” på 3 par bukser for 1000 kr., hvilket var rigtigt billigt, så jeg slog til med det samme – især fordi jeg endda fik fri fragt med i købet!

Jeg købte 3 forskellige par, så jeg havde lidt forskelligt at matche med.

Første par var et par almindelige sandfarvede cargobukser, med lommer, lynlåse og alt det andet lir, der normalt hører med.

Andet par var et par army bukser, der havde den velkendte mørkegrønne farve. Du kender helt sikkert deres udseende, hvis du har set militærfilm fra Vietnam-krigen – her var disse militærbukser nemlig standardudstyr på grund af deres sublime holdbarhed og praktiske lommer.

Tredje par var et par camo bukser med camouflage mønster. Et par camouflagebukser er nemlig altid en god ting at have – både som en del af garderoben, men også hvis man for eksempel skal på jagt en dag, og ikke har noget tøj til det.

Cargobukser holder længe

Ja, som overskriften afslører, så kommer jeg til at hænge på de her bukser et godt stykke tid. Det skyldes at mærket Molecule, som jeg har købt bukserne i, er kendt for at lave deres bukser i en utroligt slidstærk kvalitet. Men det er også helt fint, for cargobukser vil altid være på mode, og derfor kan de sagtens bruges de næste 3-4 år.

Derfor kan jeg også kun anbefale at købe MINDST et par cargobukser til din garderobe! De er super fede, og vil altid være på mode, så længe du kører streetwear-stilen.

Related posts