BryllupsblomsterUncategorized 

Den helt rette leverandør

Jeg vil godt starte med at slå et slag for personalet i blomsterbutikken i Lyngby, som jeg vil påstå, var med til at redde vores bryllupsdag. Blomster i Lyngby er noget helt særligt for mig. Ja det lyder måske lidt overdrevet, men når alt kommer til alt, så var det nu det der skete.

Jeg har været sammen med min mand i godt og vel 8 år nu, og sidste sommer gik han endelig på knæ, da vi var på ferie i kærlighedens by, nemlig Paris i Frankrig. Det var så romantisk! Flot udsigt over byen, solnedgang, lækker mad på en hyggelig restaurant – der var ikke noget der manglede, hvis du spørger mig. 

Spørger du min mand, får du formentligt lidt andre detaljer med, men fred nu være med det.

Der gik ikke lang tid efter hjemkomsten, at vi (nok mest mig), gik i gang med planlægningen og jeg var egentlig hurtig til at få de basale ting på plads; budget, gæsteliste, lokation, ønskeliste og så videre. 

Månederne gik, og før jeg havde set mig om, stod der 2020 i kalenderen.

Når jeg tænker tilbage på årsskiftet, kan jeg godt huske noget med, at der var en eller anden  virus i Kina, men mere tænkte jeg ikke over det. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvilken indflydelse det skulle få. Kina er jo så langt væk. 

Mange har formentligt været påvirket af hele corona-situationen på den ene eller den anden måde – og min mand og jeg var ingen undtagelse.

Da vores alle sammens mor Mette tilbage i marts måned, lukkede dele af Danmark og dansk erhverv ned, var det med i håb i stemmen, da vi på daværende tidspunkt ikke mente, at det ville have indflydelse på vores store dag – men hvor tog vi bare fejl. 

Vores bryllupsdag var sat til lørdag d. 1. august 2020, og i månederne op til vidste vi ikke, om det kunne lade sig gøre.

Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, når jeg skriver, at vi var hele møllen igennem. Jeg startede mit indlæg med at skrive, at jeg ville slå et slag for blomsterbutikken i Lyngby, og det er bestemt ikke uden grund.

Da vi når til starten af juli måned, får jeg nyheden, som ingen kommende brude ønsker at få en måned inden den store dag. Vores blomsterleverandør var gået konkurs. På det tidspunkt ramlede min verden sammen. Hvem i alverden kunne levere alle de buketter og dekorationer, vi skulle bruge med så kort varsel.

Min mand kontaktede Lyngby blomster, og man må sige, at de blev sat på noget af en prøve.

De smukkeste blomster, jeg nogensinde har set, var til VORES bryllup. 

Personalet og deres service overgik alle mine forventninger. Ikke nok med at de kom i mål til tiden, de var samtidig super hjælpsomme til både levering og opsætning af buketter og dekorationer.

Related posts