Uncategorized 

Din nye damecykel

Er du på udkig efter en fin, ny damecykel? Så er der heldigvis et stort udvalg af flotte, smarte og farverige cykler, som trygt kan tage dig fra A til B. Hvis bor i en storby, så kan en citybike anbefales. Denne er behagelig at at cykle på og kommer ofte i flotte modeller. Den er ikke lige så hurtig som en racercykel, men det vil ikke være nødvendigt i byen. Den er ligeledes ikke god til at cykle på ujævnt terræn. Til dette bør du købe en mountainbike. Hvis en citybike er din foretrukne type cykel, så får du her 3 brands, som kan anbefales. 

Norden cykler

Som navnet antyder, så er Norden cykler designet til at passe perfekt til det nordiske klima. Den robuste cykel kan derfor holde til alt slags vejr – både de kolde vintre og de varme somre. Med denne cykel går funktionalitet og æstetik hånd-i-hånd. Cyklerne er nemlig super flotte, og du kan vælge mellem mange forskellige farver, herunder mintgrøn, gul, blomme, askegrå, granitgrå, champagne eller bordeaux. Samtidig har cykelproducenten også haft fokus på funktionaliteten. Derfor kommer alle cyklerne med en fin kurv, der er uundværlig, når der skal handles ind. 

Raleigh cykler

De populære Raleigh cykler var nogle af de første cykler, som blev produceret i 1886! Derfor er Raleigh uden tvivl eksperter i at producere og designe cykler. Ved køb af en raleigh cykel får du en pålidelig og holdbar cykel, der samtidig er flot og moderne. Når først man har prøvet en Raleigh cykle, så øber man ofte den samme igen og igen. De flotte cykler fås også i en lang række skarpe og iøjnefaldende farver, herunder gul, grøn og blå. 

Trek cykler

Uanset om du er på udkig efter en mountainbike, racercykel eller en citybike, så er Trek altid et godt valg. Selvom Trek har base i Wisconsin, så sælges deres cykler i dag overalt i verden. Trek cykler anses af mange for at være nogle af de bedste cykler i verden. De er eksperter i at producere kvalitets cykler til alt fra ujævne terræn, landeveje og byer.  

Related posts