Uncategorized 

Gør klar til din næste fest i Ballerup

Skal du planlægge en stor fest i Ballerup? Så får du her en masse gode idéer, som kan hjælpe dig med at gøre klar til festen, så den bliver hyggelig og festlig. Især hvis du skal planlægge en konfirmation, rund fødselsdag eller en barnedåb, så forventes det næsten, at man gør lidt mere ud af det. Festen skal helst byde på lidt mere end de almindelige familiefødselsdage med boller og lagkage hjemme i villaen. Her er nogle tips til at gøre festen lidt mere speciel. 

 

Lej selskabslokaler i Ballerup

Til de store fester, så er det altid en god idé, at leje festlokaler! Du kan blandt andet leje selskabslokaler i Ballerup i restaurant La Rustica. Dette er en hyggelig italiensk restaurant med plads til op til 100 gæster. Restauranten har erfaring med at lægge lokaler til alt fra fødselsdage, konfirmationer og barnedåbe til bryllupper og andre store fester. Hvis du ønsker et bestemt tema til festen, så kan restauranten også hjælpe med det. ​

 

Tænk over transportmulighederne

Når du lejer selskabslokaler, så er det en god idé, at undersøge transportmulighederne til og fra festen. Uanset om dine gæster tager bilen eller offentlig transport, så bør det være nemt for dem at komme hen til festen og komme hjem igen. Der skal derfor være gode parkeringsmuligheder og nem adgang til offentlig transport. 

 

Netop derfor er La Rustica et godt sted at fejre festen. Restauranten ligger nemlig i Ballerup Centret, så der er mange parkeringspladser og restauranten ligger lige ved Ballerup station, hvorfra man både kan tage tog og bus. 

 

Bestil en selskabsmenu

Mad og drikkevarer er altid en vigtig del af en fest. Hos La Rustica kan du bestille autentisk italiensk mad, der tilberedes af friske råvarer. Du kan eksempelvis sammensætte din egen 3-retters menu ved at vælge retter fra menukortet. Derudover har du også mulighed for at vælge en af de tre menuer, som restauranten allerede har sammensat og anbefaler til selskaber. Restauranten har også et godt udvalg af lækre vine, som du kan servere. Hvis du foretrækker brunch, så kan du også servere en lækker brunch med røræg, pandekager, melon, yoghurt og meget mere. 

Related posts