Uncategorized 

Sådan sparer du tid og besvær med en digital underskrift

Det kan være til stort besvær at få styr på underskrifter, hvis det hele skal klares på gammeldags manér med kuglepenne, brevpost og så videre. Hvis din virksomhed eksempelvis skal underskrive kontrakter med mange forskellige parter, og det hele skal sendes frem og tilbage med gammeldags brev, kan det hurtigt blive besværligt og tidskrævende at få alle underskrifter i hus.

Lav online underskrift med Danastar og Rsign

Sådan behøver det dog slet ikke at være, for med en digital underskrift kan det hele klares på en brøkdel af den tid, det ville tage at klare det hele i hånden. Med en elektronisk underskrift bliver hele processen desuden også mere sikker, da eksempelvis fortrolige oplysninger kan beskyttes med adgangskoder og krypteringer.

Det er netop sådan du kan gøre med Danastar og deres program Rsign, som hjælper virksomheder og andre kunder med at spare tid og problemer ved at klare underskrifterne online. Rsign opfylder alle krav til underskrifter, og en underskrift med Rsign er således lige så juridisk bindende som gammeldags fysiske underskrifter.

Oplev de mange fordele med digital underskrift

En af fordelene ved Rsign er, at du kan benytte programmet til at oprette skabeloner, så de dokumenter du ofte anvender, hurtigt kan findes frem og sendes ud til underskrift. På den måde undgår du besværligt dobbeltarbejde, da du kun skal skrive dokumentet én gang.

Dette er bare et eksempel på, hvordan Rsign kan være med til at spare tid og derved administrative udgifter i din virksomhed, organisation eller lignende. Med Rsign kan du således sikre flere aftaler med mindre arbejde, hvilket i sidste ende betyder bedre forudsætninger for en sund bundlinje, når regnskabet skal gøres op.

Med Rsign har du desuden også en helt anden mulighed for at holde dig opdateret, hvad angår dine dokumenter. Når du har sendt et dokument til underskrivning, kan du nemlig blive opdateret undervejs via programmets sporingsfunktion. Derved kan du altid vide, hvad der helt præcist sker med dokumentet. Du vil således bl.a. blive notificeret, når dokumentet er underskrevet, når tidsfristen er overskredet, eller når en underskrift er blevet afvist.

Related posts