To heste nusser hinanden på en hestefoldUncategorized 

Derfor skal du give mælkesyrebakterier til din hest

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.
Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Hvis du ikke allerede gør det, så bør du give din hest – eller heste – mælkesyrebakterier. Der er nemlig mange gode fordele ved mælkesyrebakterier til heste, da det bl.a. sørger for, at normaliserer hestens tarmflora. Mælkesyrebakterier til heste bekæmper desuden dårlige bakterier, så hvis din hest f.eks. døjer med milde maveproblemer, vil det være en rigtig god idé at give den mælkesyrebakterier. OnlyGoodHorse mælkesyrebakterier til heste er smag- og lugtfri, og indeholder hele 80 milliarder gode mælkesyrebakterier.  

Heste skal have selskab af minimum én anden hest 

Som hesteejer skal du være dit ansvar bevidst. Det kræver nemlig en hel del arbejde at have heste, og det er der mange, der glemmer, når de først har fået dem. Heste er først og fremmest sociale dyr, som altid skal have selskab af minimum en eller flere heste. Men det er heller ikke tilstrækkeligt, at en hest f.eks. har selskab af en ko eller en ged, da heste rent adfærdsmæssigt har behov for kontakt med andre heste – og det behov kan andre dyr altså ikke opfylde. Ifølge den nye dyrevelfærdslov fra 2021 er det nu også ulovligt at have en hest alene uden selskab af andre heste. Det er en lovgivning, som vi her på bloggen hilser meget velkommen. 

Det skal du være opmærksom på, hvis du køber en hest 

Som allerede nævnt er det ulovligt at have en hest gående alene. Så hvis du overvejer at anskaffe en hest, så skal du overveje, om du skal købe to heste, eller om du skal have en hest opstaldet på en rideskole/hestepension, hvor den kan være i selskab med andre heste. Hvis du som udgangspunkt bare ønsker at eje en hest, så er løsningen med rideskolen eller hestepensionen nok den mest optimale. Men du kan også vælge at købe en billig selskabshest, som du kan have i selskab med din ridehest. Jeg kender i hvert fald flere i min vennegruppe, som har valgt at have en selskabshest sammen med deres ridehest, hvor de har rigtig meget glæde af hinanden. 

Related posts