Uncategorized 

Ej verdens mest ikoniske bil

Måske har du netop set filmen, Le Mans ’66, også kendt som Ford v Ferrari. Filmen, der vandt to Oscars, følger Ford Motor Company’s forsøg på at vriste den legendariske sportsvognsproducent, Ferrari, af tronen i 24-timers motorløbet, Le Mans. Det lykkedes for den amerikanske producent, men selvom Ferrari kortvarigt må lide et nederlag, har de siden da cementeret deres position som det førende sportsvognmærke. For mange er de ikoniske røde Ferrari biler noget, man kun ser på film og i Formel 1.

Men du kan også selv eje en spritny eller en velholdt brugt Ferrari uden nødvendigvis at skulle sælge alt, du ejer for at finansiere den. Super hurtige sportsvogne med høj ydeevne som Ferrari 458 og dens opdaterede storebror, Ferrari 488, kan fås til en rimelig pris i forhold til mange andre populære biler.

En bil designet og produceret i Italien

Ofte når man køber produkter fra populære brands som Apple og Nike, betaler man en høj pris for logoet, mens selve produktet er produceret i et uland under ringe arbejdsvilkår og langt fra har den kvalitet, man kunne forvente prisen taget i betragtning. Sådan forholder det sig slet ikke hos Ferrari.

Udover at være et af verdens mest ikoniske brands er de nemlig også den førende producent, når det kommer til biler med høj hastighed og fremragende håndtering. Alle deres populære biler som Ferrari 458 og Ferrari 488 produceres på deres egne faciliteter i Maranello i Italien. Det var her Enzo Ferrari i 1939 grundlagde firmaet – først for at producere racerbiler og siden 1947 også biler til privatpersoner. Ferraris biler bygger derfor på en ekspertise, der har sine rødder helt tilbage til motorsportens begyndelse.

Ekstrem ydelse for pengene

Ferraris teknikere i motorsportsafdelingen og deres producenter af privatbiler arbejder tæt sammen. Du kan derfor være sikker på, at køber du en Ferrari, får du den bedste ydelse på markedet. Og du får en bil bygget på teknologi, der blandt andet er testet i Formel 1. Så selvom f.eks. en Ferrari 488 ikke er noget billigt køretøj, så får du rigtigt, rigtigt meget fart og køreglæde for pengene.

Related posts