Uncategorized 

Få masser af arbejdsbelysning på din byggeplads

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.
Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Vi har lagt sommeren bag os, og efteråret har nu gjort sit indtog i Danmark med regn og rusk. Dagene er blevet kortere, og det betyder, at det selvfølgelig også bliver tidligere mørkt, ligesom solen står senere op. Men ude på byggepladserne fortsætter arbejdet naturligvis – herunder også selvom vejrforholdene er dårlige, og det hurtigere bliver mørkt. Så hvis du endnu ikke har indkøbt byggepladsbelysning til vinterhalvåret, er det ved at være på høje tid. 

Byggepladsbelysning er en forudsætning for, at arbejdet bliver lavet ordentligt – det siger ligesom sig selv. For har du svært ved at se, hvad du laver ude på byggepladsen, kan det både have en negativ konsekvens for det færdige resultat, ligesom det rent sikkerhedsmæssigt ikke er forsvarligt at arbejde på byggepladser med begrænset lys. Og det er fuldstændig underordnet, om der er tale om en lille eller en stor byggeplads: Arbejdsforholde – og medarbejdernes sikkerhed – skal være i orden. 

Arbejdsbelysning – kan bruges på alle tidspunkter af døgnet

Om vinteren kan det nogle gange være så mørkt, at der er behov for arbejdsbelysning hele dagen. Det er måske svært at forestille sig nu, hvor vi knapt nok har sagt farvel til sommeren, men det er ikke desto mindre noget, som vi godt kan regne med bliver en realitet inden for en overskuelig fremtid.

Byggepladsbelysning er desuden også et værn mod tyveri på byggepladser. For hvis byggepladsen er oplyst hele natten, er forholdene alt andet lige dårligere for eventuelle indbrudstyve, hvis de ønsker at bryde ind. Hvis en byggeplads derimod ikke er oplyst op natten, kan tyve nemmere gå rundt på byggepladsen, uden at forbipasserende vil opdage det. På mange store byggepladser er der også som regel vagter, som går rundt og holder øje med, at alt er, som det skal være.

Vigtigt med ordentlige arbejdsforhold på byggepladser

I Danmark har vi heldigvis fagforeninger, som bl.a. sørger for, at håndværkere og arbejdsmænd har ordentlige arbejdsforhold. Sådan forholder det sig desværre ikke i alle andre europæiske lande. Derfor bliver mange østeuropæiske håndværkere f.eks. også overraskede over, hvor gode forholdene – og lønnen – egentlig er her i Danmark. Det kan vi godt være stolte over.

Related posts