Uncategorized 

Sådan slap jeg af med irriterende flisepest og alger på terrassen

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Er det svært for dig at se skoven for bare træer, når det kommer til at tage hånd om din terrasse? Da er det nu, du skal læse videre! Jeg sidder lige og kigger på et billede af min terrasse. Billedet er fra i begyndelsen af maj, og jeg kan se, at der er begyndende alger og flisepest på fliserne. Det er utroligt frustrerende, da terrassen ikke var mere end fem år gammel. Jeg søgte derfor lidt frem og tilbage på Google – og til sidst faldt jeg over hjemmesiden https://www.totalalgeservice.dk/.

Efterfølgende tog jeg kontakt til dem. De lavede et tilbud, som jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. Det var ikke mange penge for en fliserensning og imprægnering af terrassen, da jeg ikke gad at få alger igen.

Tilbage til tilbuddet


Tilbuddet var meget fair, og det viste sig, at det ville kræve en stor del arbejde, som det ville tage nogle dage at få udført. De var desuden enige om, at det ikke var en tilfældighed, at terrassen var så plaget af alger, da min terrasse befinder sig meget i skygge. Især i vinterhalvåret befinder min terrasse sig nemlig stort set kun i skygge, hvilket skaber perfekte betingelser for alger og flisepest.  

Hele processen tog nogle uger. Fliserensning tog i omegnen af en times tid, men der skulle gå nogle dage, før de vendte tilbage og imprægnerede terrassen. 

De var enige om at komme igen ugen efter for at arbejde på fliserensningen, men jeg spurgte dem om, hvornår det var realistisk, at fliserensningen ville blive afsluttet. De sagde, at det ville afhænge af vejret, da det skal være tørvejr, før man kan udføre en fliserensning. 

Nyd foråret og sommeren på terrassen 

Jeg elsker at sidde udenfor og slappe af på min terrasse og nyde tilværelsen. Her er der tid til at reflektere over livets mange spørgsmål.  Det er underordnet, om det er alene eller i selskab med familie eller venner – der er bare noget helt særligt beroligende ved at kunne sidde og slappe af, når vejret er godt på terrassen.

Related posts