Uncategorized 

Find ro i din hverdag med få enkle trin

Hverdagene kan mange gange være forbundet med en hård og krævende arbejdsdag, efterfulgt af en lang to-do liste med ting man skal nå at ordne når man kommer hjem. Man kan hurtigt glemme, at skabe ro omkring sig når man har så mange gøremål – og som Dronning Margrethe sagde i nytårstalen i 2018: “Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt.” Og det er netop dette enkle råd, som du skal huske i din hverdag. Du skal huske at gøre noget som er formålsløst og som får dig til at koble fra. På den måde kan du nemlig få mere ro i din hverdag!

 

Spil som puslespil og Tetris virker afstressende

Hvornår har du sidst lagt et puslespil? For mange kan puslespil virke som noget der primært er til børn, men faktisk er der mange puslespil voksne også kan være med på. Vissevasse laver nogle fine puslespil i flotte designs hvor der både er puslespil 500 brikker og puslespil 1000 brikker som kan få dig helt ned i gear. Puslespil virker nemlig afstressende og kan hjælpe dig til at koble af da koncentrationen netop kun er lagt på puslespillet.

 

Et andet spil som du med fordel også kan benytte dig af for at koble helt af, er tetris. Tetris er et spil der er over 30 år gammelt, men som stadig bruges som underholdning den dag i dag. Ud over underholdning, bruges tetris også til behandling af PTSD og kan samtidig forbedre dine analytiske evner samt din kritiske sans.

 

Så hvis du vil følge Dronningens råd og gør noget unyttigt og afstressende, så køb puslespil eller find Tetris online på nettet!

 

3 gode råd som kan få din hverdag til at glide nemmere

Udover puslespil og Tetris, så er der også 3 gode råd du kan følge hvis du ønske en mindre stressfyldt hverdag:

 

  1. Øv dig i at sige nej til ting hvis du ikke har tid
  2. Husk at få mellem 8 og 10 timers søvn
  3. Husk at give dig selv pauser – det kan for eksempel være at få noget frisk luft eller at glo ud i luften i stedet for at hive mobilen frem.

 

Related posts