Uncategorized 

Få akupunktur i Silkeborg

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Lider du af ondt i nakken, migræne eller måske en forstrækning, så er det måske akupunktur, der skal til. Og faktisk hjælper behandlingen på meget mere end det og er generelt godt mod diverse smerter og i visse tilfælde problemer med sindet. Hos Human Balance kan du få akupunktur i Silkeborg, og så vil du være i trygge hænder hos en professionel behandler.

Akupunktur er en behandlingsform, der stammer fra Kina og kan dateres helt tilbage til ca. år 100 før vor tidsregning. Den er dog stadig et hit og er i de seneste årtier blevet særdeles udbredt i Vesten.

Det foregår, som de fleste nok ved, ved at en professionel behandler, med forstand på det, placerer nåle på helt bestemte punkter på kroppen. Det gør man i et forsøg på at genskabe en balance i kroppens energier, da ubalance kan lede til diverse smerter. Således vil kroppen selv kunne helbrede og lindre smerter.

Du kan få mere end blot akupunktur i Silkeborg

Du kan i øvrigt finde meget mere end akupunktur hos humanbalance-silkeborg.dk. Her er nemlig et hav af forskellige behandlinger. Du kan blandt andet også få hypnose i Silkeborg, hvor man går ind i underbevidstheden for eksempelvis at bearbejde sorg, men det kan også være en hjælp mod stress, spiseforstyrrelser, misbrug og meget mere. Derudover kan du også finde blandt andet:

  • Organmassage
  • Øreakupunktur – som fungerer godt i kombination med andre behandlingstyper
  • Parterapi
  • Familieterapi
  • NADA-behandling – som er godt mod især stress og insomni
  • Psykoterapi
  • Zoneterapi m.m.

Zoneterapi

Denne behandlingsform er også meget gammel, og den stammer fra Egypten, men ved Human Balance har du i dag også mulighed for at opleve zoneterapi i Silkeborg. Det ligner lidt massage i den forstand, at man lægger pres på visse punkter på foden. Ideen med det hele er dog at ramme nogle nerveender i fødderne for således at lindre smerter rundtom i kroppen. Kroppen vil desuden blive styrket i dens egne helbredelsesprocesser. Denne form for behandling hjælper især ved hormonelle ubalancer, som kan opstå ved blandt andet overgangsalderen. Det siges dog også at hjælpe på blandt andet fordøjelsen, stress og migræne.

Related posts