Kat som bruger kattebakkeFritid og Rejser 

De 2 bedste kattebakker til din indekat

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Hvis du er den heldige ejer af en eller flere indekatte, så har du med garanti også erfaring med kattebakker. Det er en uundværlig genstand for en indekat. Det er meget få katte der kan finde ud af at bruge et rigtigt toilet. Men spøg til side. Mange katteejere ved hvor uundværlig en kattebakke er, og alligevel er det der færreste som rent faktisk investerer i en kvalitetsmodel. De fleste kan helt sikkert nikke genkendende til, at kattebakker er en katteejers værste mareridt. Det er det fordi I har en discount model. Der findes rent faktisk modeller, som gør denne del af livet som katteejer nemmere. Jeg skriver netop dette indlæg i dag, for at hjælpe jer. Jeg vil nu give jer et bud på de 2 bedste kattebakker.

Pixi kattetoilet 

Kattetoilettet fra Pixi er en klassiker. Pixi’s model er formet som et lille hus, med en kattelem i. Mange foretrækker at der er “låg” på deres bakker, dels fordi det lugter mindre og dels fordi det ser pænere ud. Derudover er der også mange katte som foretrækker den form for bakke. 

Mange katte er mere trygge ved at “gå på toilettet”, hvis det er i ro og fred. Udover at opfylde disse krav, så har Pixi’s kattetoilet også en anden fordel og det er kvaliteten. Du er ikke i tvivl om, at Pixi ved hvad de laver og har brugt noget ekstra tid på kvaliteten. Med andre ord, får du en kattebakke/kattetoilet som er god kvalitet og samtidig er diskret at kigge på. 

Vicci – Den klassiske med et twist  

Kattebakken fra Vicci er bedst beskrevet som en klassisk bakke , med et twist. Twisted er at bakken er oval. Umiddelbart lyder det nok ikke som noget særligt, men hvis du er vant til den firkantede bakke, så vil du blive overrasket. En oval kattebakke er flottere at kigge på, og gør samtidig mindre væsen af sig. De fleste katteejere ser gerne, at deres kattebakke er skjult, så gæster ikke ser den. Dog er det næsten umuligt at skjule den 100%. Derfor er bakken fra Vicci et godt kompromis.  

Du kan købe begge kattebakker hos Design for Pets, som har et kæmpe udvalg af udstyr til din kat og hund.

Related posts