Værd at vide om kosttilskud og træning

Der findes efterhånden mange kosttilskud, man kan tage af den ene og den anden grund, hvis man føler, at man ikke får nok udbytte i sin kost. Spiser man en balanceret kost, så burde ens basale behov i forhold til vitaminer og mineraler være dækket, men sandheden er, at det er de færreste af os, som rent faktisk spiser en tilstrækkelig velbalanceret kost til, at vi ikke behøver kosttilskud i vores dagligdag. 

Kosttilskud kan også inkludere vitaminpiller, men kosttilskud er i høj grad brugt inden for fysisk træning, hvor man presser kroppen ekstra hårdt. Her bliver der forbrændt mange kalorier, muskler bliver brudt ned for derefter at skulle reparere sig selv igen. Her er det essentielt at kroppen får rigelig med de næringsstoffer, den har brug for, for at kunne klare reparationsfasen. 

Det gælder blandt andet om at få det rigtige antal kalorier, herunder kulhydrater, fedt og proteiner. I forhold til styrketræning så er det særligt proteinindtaget, som der er vigtigt at forholde sig overfor, da kroppen har et større behov for et øget indtag af proteiner efter en vægtløftnings træning end eksempelvis en løbetræning. 

Hvorfor benytte sig af proteinpulver, når man styrketræner?

Styrketræning har sit fokus på at nedbryde muskelfibrene, så den kan reparere sig selv og derved vokse sig større. Men selve reparations processen er langvarig, hvorfor kroppen har brug for rigeligt med næringsstoffer, så den har nok at tage af, skulle den have behovet for det.

Her kommer proteinpulver ind i billedet som et fantastisk kosttilskud, der opfylder alle kravene, man kunne have, når man styrketræner. Proteinpulver, som oftest er lavet af valleprotein, selvom der også findes ærteprotein og andre veganske muligheder, indeholder nemlig de essentielle aminosyrer, musklerne har brug for, for at vokse sig større og stærkere.  

Proteinpulver kan dog også bruges i mange andre sammenhænge, hvor det blandt andet fungerer som et effektivt mellemmåltid, hvis man gennem sin hverdag er på farten. Benytter man sig her af proteinpulver, så får man et utroligt afbalanceret måltid, der både mætter og som dertil er yderst brugbart for kroppens funktioner. 

Hvor skal du købe proteinpulver henne?

I Danmark har vi mange butikker, der sælger forskellige mærker af proteinpulver, hvor produkterne i de fleste tilfælde er af høj kvalitet. Dog er der alligevel forskel på proteinpulver, særligt med hensyn til mængden af protein per portion samt diverse ingredienser. 

Smag er selvfølgelig også en faktor for mange, og Only-approved.dk forhandler det bedste proteinpulver på markedet. Smag, konsistens og effektivitet er i en klasse for sig. Ønsker du at bruge proteinpulver, så køb protein pulver her

Related posts