Få dit speedbådskørekort i København

Findes der noget noget bedre end en tur på bølgen blå? Næppe, vel? Men savner du selv, at kunne tage styringen og sejle din egen speedbåd? Er du i den forbindelse på udkig efter et speedbådskørekort i København, så findes der mange gode steder, hvor kan tage det. Der findes bl.a. noget der hedder Speedbådsskolen, som ligger ved Sluseholmen. 

Jeg kender flere venner og bekendte, som har taget speedbådskørekort dér, og de var alle meget tilfredse med undervisningen – både den teoretiske og den praktiske. Deres instruktører er alle meget erfarne, ligesom deres serviceniveau er i top. Man får lynhurtig den grundlæggende viden – og mere til – så man kan styre, navigere og sejle i Københavns havn og andre steder i de indre danske farvande.  

Tag speedbådskørekort på 1 dag 

En af de klare fordele, ved at tage speedbådskørekort hos Speedbådsskolen, er, at man kan blive certificeret på bare 1 dag. Men kan dog også vælge at dele undervisningen over 2 gange – eller tage et kursus over en weekend. Jeg har personligt ikke så meget tid i hverdagen, da arbejde og familie tager det meste af min tid. Derfor vil jeg foretrække at køre det henover en weekend, hvor jeg har fri, mens jeg samtidig er klar over, at min samboende kan passe vores fælle barn.

Allerede nu kan jeg ikke næsten ikke vente med at tage speedbådskørekortet. Det skyldes bl.a., at jeg for nyligt har erhvervet mig en speedbåd, som bare venter derhjemme i garagen. Jeg er meget spændt på at se, hvor hurtigt den kan sejle, da den har monteret en 50 hestekræfter Yamaha motor. I Københavns havn må man jo ikke sejle specielt hurtigt – men i Øresund skal den have gas.   

En masse frisk luft 

Jeg elsker friluftslivet, og har til dagligt et arbejde, hvor jeg sidder indenfor overfor en computerskærm 5*8 timer alle hverdage. Derfor er det ekstra tiltrækkende – også nu når foråret og sommeren er på vej – at jeg langt om længe kan komme ud at sejle i min helt egen speedbåd. Jeg kan allerede mærke, at det bliver en god sommer nu.   

Related posts