Flowpack karamelMad 

Flowpacks – kompakt, nemt, billigt og smart!

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Du kender dem med garanti. De små poser med slik eller skumfiduser, som bliver lagt med i din pakke, bliver uddelt til events eller andre steder, hvor mange mennesker har lyst til små snacks. Det jeg her taler om, er naturligvis flowpacks.

En flowpack er generelt en større beholder, hvori der findes en række mindre poser med eksempelvis slik, tyggegummi eller skumfiduser i deres individuelle indpakning. Den større beholder kan både være noget så kedeligt som en papkasse, men kan ligeledes være en flot og præsentabel indpakning i smukt design. Måske en glasbeholder til mødelokalet, eller dekorerede kasser til messen, som nemt transporteres?

Med netop flowpacks har du muligheden for, at tilbyde indpakket slik til hverdag og fest, til glæde for eksempelvis kunder eller medarbejdere. Til tider er det de små ting som gør forskellen – og den lille forskel har du her muligheden for at tilføre, den at det vælter budgettet hverken helt eller halvt. 

Flowpack til messen, butikken eller virksomhedens mødelokale!

Flowpacks kommer i mange forskellige størrelser, med dertilhørende mængder i den individuelle flowpack. Det betyder at du som køber kan få en størrelse, som passer til netop jeres behov. Ligeledes vil det ofte være muligt at vælge enkelte smagsvarianter – eller en blandet kombination, så de snacksultne brugere har flere valgmuligheder.

Netop flowpacks er nemme at transportere, opstille, og så tilfører de en ekstra detalje til jeres begivenhed – uanset om det er til møde eller messe. Til netop messer kan snacks ligeledes være med til, at tiltrække flere potentielle kunder, som en fin icebreaker! 

Tilbyd slik til alle uden at gå på kompromis med hygiejne 

Det kan ofte være forbundet med tvivl om hygiejnen, når mange mennesker skal have hænderne ned i slikskålen, posen med chips eller restaurantens buffet. Mange er ikke tilhængere af disse koncepter, hvilket flowpacks ligeledes er en løsning på. Med skumfiduser eller slik i individuel indpakning, er du sikker på at indholdet er urørt, hvorfor både du og dine gæster kan spise løs. 

Related posts