Fotoprintet bomuldsjersey til en ny t-shirt eller kjole

Jeg kan rigtig godt lide arbejde med fotoprintet bomuldsjersey. Der er rige kreative udfoldelsesmuligheder når det er muligt at komme i besiddelse af så mange forskellige designs af fotoprintet bomuldsjersey. Jeg bruger for det meste bomuldsjersey til t-shirts, bluser og kjoler. Det er nemt at sy med fotoprintet og mønstret bomuldsjersey og tøjet får et flot fald og en god facon. Når jeg syr med fotoprintet bomuldsjersey er det både når jeg laver små hurtige projekter som en lille t-shirt men også ved større og mere tidskrævende opgaver som en kjole. Jeg kan godt lide fotoprintet bomuldsjersey fordi det giver mig muligheden for at vælge lige præcis det design som jeg ønsker og designe mine tekstiler lige efter mine egne ønsker.

bomuldsjersey

Mange forskellige fotoprintet bomuldsjersey designs

Jeg handler ofte hos Stofdepotet når jeg skal bruge stof til mine projekter med fotoprintet bomuldsjersey, viscosejersey og jerseystof. Det er fedt at kunne være designer til mit eget tøj og fuldstændig selv bestemme hvordan resultatet skal blive. Jeg er dermed helt selv herre over min stil og hvilke materialer der bliver brugt til tøjet. Og det sætter jeg pris på. Jeg ved at Stofdepotet har en lang række tekstiler i høj kvalitet og derfor vælger jeg også altid at handle hos dem.

 

Mine seneste designs med bomuldsjersey

Det seneste jeg har lavet i bomuldsjersey er en kjole. Den er lavet uden ærmer og har et bølget fald på ryggen. Den er lavet i et blomstret mønster og med smalle stropper på skulderen. Min kjole i bomuldsjersey har jeg tiltænkt at skulle have på til min venindes fødselsdag først på sommeren, og helt sikkert en hel masse men det er godt vejr og temperaturen er høj. Det andet seneste projekt jeg har lavet med det gode bomuldsjersey fra Stofdepotet er to t-shirts. Den ene er en klassisk stibet hvid og sort stribet t-shirt, mens den anden t-shirt er rød med sorte prikker og også i bomuldsjersey. Det er fedt at vide at jeg er den eneste i verden der har præcis den slags t-shirt med lige præcis det mønster. Det giver en følelse af at være unik og speciel. Jeg kan gode lide bomuldsjersey fordi det er blødt mod huden og ikke kradser, når man har det på.

Related posts