Uncategorized 

Giv din ansatte påskegaver

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Julen og nytåret har vi netop lagt bag os. Hele december måned har været fuld af festivitas med julefrokoster, julemad og julehygge for de flestes vedkommende – for slet ikke at snakke om nytårsaftens festlige og magiske atmosfære. Men selvom januar næppe bliver en lige så atmosfærefuld måned som december, så er én ting sikkert: Lyset er på vej. Eller rettere solens lys er på vej. Dagene tiltager med flere minutter hver dag – og inden vi har set os om, banker endnu en højtid på døren: Nemlig påsken. 

På mange arbejdspladser er der tradition for at medarbejdere får julegaver af deres arbejdsgivere. Men en hel del medarbejdere er også begyndt at få påskegaver af deres arbejdsgivere. Hvis du er virksomhedsejer, har en mellemlederstilling eller lignende, så bør du overveje, hvis du da ikke allerede har gjort det, at indføre påskegaver til dine ansatte, når påsken banker på døren.

 

Påsken – en herlig højtid 

Påsken er en dejlig højtid, som byder på flere helligdage. Mange vælger også at holde fri i de tre første dage i påskeugen, da man sammenlagt så får hele 10 dages påskeferie. Vejret plejer også at være nogenlunde dejligt, når det er påske, da påsken altid falder efter forårsjævndøgn – og næsten også altid efter vi har fået sommertid. Det betyder, at solen er længe på himlen, og først går ned relativt sent sammenlignet med vintermånederne. Havemøblerne skal frem igen, og mange går i gang med at gøre haven forårsklar – og hvis vejret tillader det, kan grillen måske også tændes op. Solen begynder at brune, så du kan, hvis du er heldig, få lidt farve på din vinterblege hud. Mange vælger da også at bruge tid sammen med venner eller familie, når det er påske.

 

Populære rejsedestinationer i påsken 

Rigtig mange tager også på udenlandsrejser under påsken. Skolerne og gymnasierne holder lukket, så det er oplagt at tage hele familien med ud til en af de mange populære rejsedestinationer. Hvis det kniber med forårsvarmen herhjemme, skal man som regel ikke rejse særligt langt ned i Europa for at mærke forårsvarme. Det kan være destinationer som Amsterdam, Paris, London, Berlin, Wien eller lignende. 

Related posts