singlerejserUncategorized 

Hvordan fungerer det lige at tage på singlerejser?

Jeg har virkelig overvejet at sende min mor af sted på en singlerejse med Events4Singler. Hun har været single i mange år efterhånden og vil gerne have en at dele sin hverdag med. For nyligt fandt jeg så disse singlerejser på Events4Singler.dk. Den næste singlerejse går til Bali, og det er kun en win-win situation, for min mor har altid gerne villet til Bali. Problemet er bare, at hun er lidt nervøs for disse singlerejser. Hun er bange for, at hun på disse singlerejser ikke kan finde nogen at tale med, eller at hun ikke har noget at tale med dem om. Så derfor kommer dette indlæg til at handle om, hvordan det hele liiige fungerer på en sådan singlerejse. Hvis du vil vide mere, kan du læse om deres singlerejser her: https://www.events4singler.dk/app/single-rejser.

Hvem tager man på singlerejser med?

Jeg har undersøgt sagen om singlerejser nærmere. Jeg ville nemlig gerne have mulighed for at give en mor en ordentlig forklaring, når jeg skulle overbevise hende til at tage på disse singlerejser. Og første spørgsmål giver jo lidt sig selv, men så alligevel ikke. For hvem tager man på singlerejser med? Med andre singler, selvfølgelig. Men det er ikke en selvfølge, hvad disse singler er for nogen. Og her er det vigtigt, at du tænker over, hvem du skal vælge som selskab, når du tager på singlerejser.

For min mor er der ingen tvivl om, at hun skal tage på sin singlerejse med Events4Singler. Her er der nemlig tale om en virksomhed, der tager med hele vejen. Min mor skal rejse med andre singler, som er i samme målgruppe som hende. Hun har på forhånd mulighed for at se, hvem der ellers har tilmeldt sig singlerejsen, og så kan hun mødes med dem inden. Men det er så lige den næste udfordring. Det er ikke altid helt nemt at tage initiativ med folk, du aldrig har mødt før.

Hvordan bliver dine rejsekammerater til dine rejsevenner?

Det må også være svært at finde nye venner, når du er færdig med at studere og ligesom har fået etableret dig. Så jeg kan da godt forstå, at min mor har svært ved at skulle tage initiativ til at møde nye mennesker. Hvordan skal man lige gøre det? Det er her, hvor Events4Singler med sine singlerejser giver den helt store værdi. På deres singlerejser samler de nemlig singler, som alle har den samme målsætning. Nemlig at finde rejsevenner, længerevarende bekendtskaber og måske endda også kærligheden.

Det er selvfølgelig aldrig nemt at starte en samtale med nye mennesker, hvis du direkte søger et venskab. Det kan hurtigt blive meget kunstigt, og det tror jeg, at der er mange, der er bange for. Her er det dog vigtigt at huske på, at dine rejsekammerater fra Events4Singler er i samme båd som dig. Derudover er målgruppen for Events4singler efterhånden så defineret, at du helt automatisk vil ende med at tage på singlerejser med folk, der har nogle af de samme interesser som dig.

Derfor er jeg ret sikker på, at Events4Singler er et ret godt udgangspunkt for min mor, når hun skal til at tage på singlerejser.

 

Related posts