Nøgle til hoveddørTeknik og Motor 

BEKEY med ny elektronisk dørlås

Hvis ikke du har hørt om BEKEY’s elektroniske dørlås, ved navn SmartLock, så gør du det nok snart. Det kan også hænge sammen med, at SmartLock er udviklet med henblik på, at gøre livet nemmere for hjemmeplejen og entreprenører. Med andre ord, er det ikke meningen du skal have en SmartLock hjem til din egen private hoveddør. Men fordi den elektroniske dørlås er udviklet til disse specifikke brancher, kan du være sikker på, at du får markedets bedste produkt. Det har nemlig ikke været nødvendigt for BEKEY, at gå på kompromis med forskellige ting, under udviklingen af SmartLock for, at tilgodese alle flere parter. De har kunne fokusere udelukkende på, at fremstille en elektroniske dørlås, som kan gøre en forskel for hjemmeplejen og entreprenører. Mange andre elektroniske dørlåse forsøger på, at ramme bredere ved, at tilgodese både det private marked og det industrielle marked. Men det medfører et produkt som ikke rigtigt er specialiseret til en bestemt segment.

BEKEY’s SmartLock gør rent faktisk en forskel for de personer, som produktet er udviklet til. Flere kommuner i Danmark har allerede implementeret den elektroniske dørlås, i forbindelse med hjemmeplejen. Udover den store succes i Danmark, er BEKEY også blevet bemærket i Sverige og Norge, hvor de har fået opsat de første elektroniske dørlåse allerede. Hvis du spørger mig, er  det bare et spørgsmål om tid før SmartLock er blevet en fast bestanddel af hjemmeplejen i hele norden.

Effektivisering af hjemmeplejen  

BEKEY’s SmartLock er ikke kun udviklet for, at gøre det arbejdsdagen smart for hjemmeplejen. Idéen bag er, at effektivisere hele hjemmeplejen. Og det er lige præcis hvad den elektroniske dørlås gør. Den enkelte hjemmepleje ansat har ikke bare fået en nemmere hverdag, men kan rent faktisk nå mere på den samme tid som før. Det skyldes, at alt nøglehåndtering i forbindelse med, at få adgang til de ældre borgers hjem, er blevet digitalt. Før den elektronisk dørlås blev implementeret, skulle hjemmeplejen have en fysisk nøgle til samtlige hjem de skulle besøge. Det var en daglig arbejdsrutine der var tung og kostede ressourcer. I dag, for de kommuner der har valgt at investere i SmartLock, er dette fortid. Det eneste det kræver, at komme ind hos de ældre nu, er en smartphone. Den elektroniske dørlås gør det muligt, at hjemmeplejen kan tilgå samtlige hjem, uden brug af nogle fysiske nøgler.

Alle de elektroniske dørlåse, som er opsat rundt omkring i de ældres hjem, styres af softwareprogrammet NETKEY. I NETKEY har du det fulde overblik over, hvem fra hjemmeplejen der skal have adgang og hvornår de skal have adgang. Det er med til, at øge sikkerheden omkring SmartLock og samtidig har hjemmeplejen den fulde kontrol over, hvem der kan få adgang via den elektroniske dørlås. Hvis du gerne vil vide mere om BEKEY’s SmartLock og hvordan den allerede har hjulpet mange kommuner i hele landet. Kan du læse meget mere på BEKEY’s hjemmeside. Her kan du desuden også se, hvorfor den også egner sig godt til entreprenører.    

Related posts