En person får massage på fødderneUncategorized 

Kropsterapi hos Løvendal

Mange af os danskere lever i en til tider hektisk hverdag fyldt med en masse forskellige gøremål. Den hektiske hverdag kan hurtigt kobles sammen med stress, og det er noget, som vi alle helst så os foruden. Alligevel oplever så mange danskere at blive stresset, når karrieren skal passes, børnene skal plejes og man ellers generelt skal udstråle overskud og velvære. Men hvis man ikke kan efterleve omverdens høje forventninger til én, så kan den omtalte stress langsomt blive et hverdagsproblem.

Stressen påvirker ikke kun psyken men også vores fysiske tilstand, hvorfor mange bl.a. får spændinger forskellige steder i kroppen. Hos Løvendal kan Body All Mind terapeut, Magnus Løvendal, sørge for at man igen får ro på krop og sjæl. Der arbejdes ud fra en filosofi om, at man bedst selv ved, hvad der er godt for krop og sjæl, og igennem dette skal man få kroppen tilbage i balance.  

Få ro på tankerne

Mange mennesker er konstant på jagt efter lykken, og i efterstræbelserne på at være den bedste udgave af én selv. Men i stedet bør man reflektere mere over livet og finde ud af, hvad der virkeligt betyder noget her i tilværelsen. Drømmen om en god, betroet stilling med en høj løn er ikke altid lykken, og derfor er det altid meget sundt at standse op og lige overveje, hvad der egentlig gør en lykkelig. Er lykken den dyre sportsvogn og strandvejsvillaen? Eller er det virkeligheden et harmonisk liv med en masse kærlighed, hvor arbejdslivet og privatlivet hænger ordentligt sammen?

Med mediation kan man bl.a. få ro på tankerne. Mange mennesker praktiserer meditation hver eneste dag – eksempelvis som et fast morgenritual. Med mediation kan man slappe helt og lukke alle de negative tanker ude af kroppen, hvilket kan være meget behjælpeligt i en stresset hverdag.

Byens bedste Body All Mind behandling

Hos Løvendal får du byens bedste Body All Mind behandling. Der fokuseres både på kroppen fysiske tilstand, såvel som der fokuseres på kroppens mentale tilstand. Der tilbydes 3 former for behandlinger: Body All Mind kropsterapi, coaching og tankefeltterapi samt anti-stress behandlinger. Med anti-stress behandlingerne kan man eksempelvis få løsnet op i nogle af de mange spændinger, som måtte være i kroppen. Behandlingen giver ro til hele nervesystemet, og på den måde kan man hurtigt opleve større overskud. Så hvis man er på udkig efter Body all mind behandlinger i København, så kan man med fordel tage kontakt til Løvendal massage og kropsterapi.

Related posts