cocktails-drinks-leje-af-bartenderMad 

Slip for besværet uden at leje en bartender!

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Vi skal holde fest derhjemme i lejligheden i København på lørdag. Konen bliver 29, og hun vil holde den store fest i år, så hun kan gemme sig under dynen til næste år. Fair nok! Men altså, vi skal jo til at stå med de helt store festforberedelser, og det bliver da nok en smule uoverskueligt, når vi skal have fundet plads til 25 gæster, inklusiv mad og drikke. Maden har vi bestilt udefra, så den skal faktisk bare varmes og anrettes, men vi var ret usikre på hvad vi skulle gøre med drikkevarerne.

Ville faktisk rigtigt gerne have lejet en bartender, men det er bare så forfærdeligt dyrt, fordi vi nok skulle have haft to bartendere på, for at de kunne nå at servere cocktails nok til at folk ikke skal stå og vente hele tiden. Derfor kan prisen for at leje en bartender hurtigt skyde i vejret, og blive ret dyrt for hvad man får. Især når der skal serveres cocktails, velkomstdrinks og longdrinks for 25 gæster i mindst 5-6 timer. Det er desværre både ufatteligt mange glas, cocktails og penge.

Desuden er der altid bøvlet med bartenderudstyr og ingredienser. Tit, vil de have at man selv køber ingredienser eller finder udstyret til dem, så de ikke selv skal stå for noget, og det har vi simpelthen ikke haft tid til at sætte os ind i. Så selv om det er lækkert at leje en cocktail bartender, er det altså langt fra let.

Slip for at leje en bartender

Vi har dog fundet en rigtigt smart løsning hvis jeg selv skal sige det. Vi fandt et firma, der hedder Just Serve It, som serverer færdigblandede cocktails, velkomstdrinks og long drinks, der er klar til at servere. Det eneste vi skal gøre, er at hælde drinken over fra plastdunken og op i en glasbeholder med indbygget serveringshane, hælde isen med i, og til sidst pynte op med den medfølgende pynt. Det er super nemt, og der er til masser af cocktails i sådan en dunk. Og så slipper vi jo for at leje en bartender, der også skal stå og fylde i stuen eller køkkenet.

Vi kunne vælge mellem 17 forskellige cocktails og 7 forskellige mocktails, til de gæster vi nu har, der ikke drikker, så der var masser at vælge imellem.

Vi har bestilt en enkelt mocktail der hedder Twisted Berry Ice Tea, til de gravide og bilisterne, som vi glæder os til at se hvordan de reagerer på. Ud over denne, har vi bestilt en dispenser med White Russian, én med Cosmopolitan, én Long Island Iced Tea, én Mojito og en Smokey Jane. På denne måde får vi prøvet lidt forskellige cocktails, så vores gæster ikke behøver at drikke det samme hele aftenen.

De fleste cocktails vi har bestilt, har været til 15 eller 30 drinks, men vi kunne også have bestilt helt op til 10 L. hvilket svarer til hele 60 cocktails. Dette kunne også sagtens være en mulighed hvis vi vidste hvad folk havde lyst til at drikke eller hvis vi havde haft endnu flere gæster.

Men i bund og grund, er jeg egentlig bare glad for hvor mange penge vi sparede på at slippe for at leje en bartender til festen. Hver cocktail er blevet betydeligt billigere i stykpris, og vi kommer stadig til at kunne servere lækre cocktails for vores gæster – ren win-win!

Related posts