noeglering-med-husHus og Have 

Jeg har smidt min nøglering væk!

Her den anden dag skete der det, der simpelthen bare ikke må ske, og som man altid går og frygter lidt – jeg havde smidt min nøglering og dermed mine nøgler væk!

Jeg havde sidst set dem om formiddagen lørdag, hvor jeg sad og pillede / legede med min nøglering, så det var ligesom dér jeg sidst husker at jeg havde dem. Bagefter tog jeg dem med ud at handle og løbe en tur lige bagefter. Om jeg har haft dem på mig der, kan jeg ikke huske. Det er ikke første gang at mine nøgler er blevet væk, men dog første gang jeg ikke har kunnet finde dem i flere dage, så jeg er desværre ret sikker på at de er væk. Det er lidt en lortesituation at stå i, fordi jeg har ALLE mine nøgler i den nøglering – både til huset, arbejdet og fritidsklubben, så det bliver ikke en billig omgang. Alene den nøgle og chip jeg har til arbejdet koster 500 kr. hver at få nye af. Fritidsklubben ved jeg ikke hvad koster endnu, men de har jo computere stående til E-sportsholdet, så låsene skal nok skiftes ud. Det bliver dæleme dyrt!

Min gamle nøglering

Men det værste er nu at jeg har mistet min gode gamle nøglering. Den betød meget for mig og jeg var virkeligt glad for den, for jeg havde fået den af min farmor da jeg var lille. Derfor håber jeg også at jeg kan finde bundtet igen… om end ikke nøglerne, så bare nøgleringen. Men indtil da må jeg have købt mig en ny nøglering til alle mine nye nøgler, så jeg ikke går og smider dem væk én efter én.

Jeg har kigget efter nøgleringe lidt forskellige steder, og har også tænkt meget over hvad det skal være for en type af nøglering. Jeg ville gerne have en ny, men som lignede den gamle så tæt på som muligt. Derfor gik jeg også i gang med at lede på forskellige souvenir-sider, fordi min gamle nøglering var fra en souvenirbutik på Strøget i København. Jeg fandt en hjemmeside online, der hedder www.CopenhagenSouvenir.com, som sælger nærmest ALT inden for souvenirs og især nøgleringe – det er jo også en stor del af hele souvenir-konceptet.

Mange forskellige nøgleringe

Jeg endte faktisk med at købe en nøglering hos dem, da deres udvalg var stort nok til at de havde en der lignede min gode gamle. Nøgleringen var på tilbud, hvilket gjorde at jeg købte 2, så jeg altid har en ekstra, hvis jeg nu skulle smide mine nøgler væk igen.

De havde faktisk utrolig mange forskellige derinde, blandt andet en oplukker nøglering, keychains, og endda en negleklipper-nøglering! Lidt ulækkert, men stadig så sjovt, at jeg også købte sådan en med, sammen med de andre ovennævnte. Oplukker nøgleringe, har jeg tænkt mig at bruge når jeg skal i byen – på den måde, har jeg altid en oplukker ved hånden, samtidig med at jeg kun har de nøgler med jeg skal bruge de aften. På den måde er jeg ikke lige så dårligt stillet, hvis jeg smider mine nøgler væk igen – og lad os bare indrømme det – der er altså bare størst chance for at det ske når man er fuld! Det er i hvert fald dér jeg altid har været tættest på.

Related posts