Nyt køkkenHus og Have 

Mit nye køkken

Jeg har boet i min lejlighed i 12 år, i skrivende stund. Min lejlighed er en del af et ældre byggeri, hvilket vil sige, at man regelmæssigt skal renovere. Det kan blandt andet være nye vinduer, afhøvle gulve og male, når det trænger. Det er alle ting, jeg gennem de sidste 12 år, har lavet i lejligheden. Der er stort set altid et eller andet der kan laves. Jeg har lært gennem årene, at det er en god ide, at gøre det løbende, når man finder noget der trænger til en kærlig hånd. Hvis ikke man gør det med det samme, så hober tingene sig op, stille og roligt. Jeg er opdraget til, at være på forkant med tingene og det er jeg også når det kommer til renoveringsprojekter i min lejlighed.

For et stykke tid siden kom jeg frem til, at det næste der skulle stå for skud, var mit køkken. Det var et gammelt køkken, som dem der boede her før mig, også havde brugt. Jeg havde forsøgt, at pifte det op med en gang maling, dengang jeg flyttede ind, hvilket også gjorde en del. Men det var mest af alt, en lappeløsning. Det er bare så sindsygt dyrt, at få nyt køkken, så jeg var tvunget til, at spare op, før jeg havde råd til at investere. Jeg vil meget gerne blive boende mange år endnu, derfor føler jeg også det er værd, at investere i noget ordentligt.

Fremtidens køkken

Det er nu et par uger siden jeg fik installeret mit nye køkken. Hvilket vil sige jeg har lavet mad op til flere gange. Jeg er ret glad for selv, at lave mad, hvorfor jeg også ofrer så mange penge på, at få nyt køkken. På trods af, at jeg har 2 ugers erfaringer med køkkenet, er jeg stadig chokeret over, hvordan køkkener ser ud i dag. Jeg kontaktede en køkkenleverandør og fortalte dem, jeg skulle have det køkken, der var mest fremtidssikret, så det ikke blev forældet inden for de næste 5 år allerede. Hvilket resulterede i, at jeg nu har fået et køkken, der mest af alt ligner noget fra fremtiden. Det er helt ufatteligt, hvad man kan få i et køkken i dag. Jeg kan styre store dele af mit køkken inde fra stuen, direkte fra min telefon vha. en app.   

Jeg kan sidde i min sofa og skrue ned for varmen, på min kogeplade. Der er en kæmpe touchskærm på mit køleskab, hvor jeg kan se fodbold, tjekke mails eller opdatere min indkøbsseddel. Det er vanvittigt smart, hver gang jeg tager det sidste af noget, så noterer jeg det direkte på computeren i køleskabet og hver gang jeg opdatere den, sender den mig en mail med den opdaterede version, som jeg så har adgang til på min telefon. Det kan lyde helt åndsvagt for nogle, men det er simpelthen en gave, at vide man altid har en opdateret indkøbsseddel lige ved hånden.

 

Related posts