MaldiverneFritid og Rejser 

Turen går til Maldiverne

Jeg er typen der rejser meget. Det er en hobby jeg prioriterer meget højt. Jeg vil gerne rejse minimum en gang om året, det er mit mål. Det er nogle år siden jeg sidst har rejst uden for Europa. Derfor har jeg besluttet mig for, at i år skal jeg på sommerferie med min kæreste langt væk fra Danmark. Der findes utroligt mange lækre rejsedestinationer i Europa og jeg nyder at være sydpå i enten Spanien, Italien eller Grækenland. Men der er bare noget helt specielt ved, at rejse uden for Europa. Jeg ved ikke helt præcist hvad det er, men de store kulturforskelle er helt sikkert noget, der trækker i mig.

Min kæreste og jeg har altid snakket om, vi gerne ville til et rigtigt ferieparadis. Hvide sandstrande, azurblåt vand, palmer og et sted hvor det ikke vrimlede med turister. Der var to steder vi gerne ville hen. Enten til det caribiske hav eller det indiske ocean. I det caribiske have, havde vi snakket om Barbados og i det indiske ocean var Maldiverne favoritten. Begge steder så vi som værende ferieparadiser, men den ene af destinationerne, talte alligevel lidt mere til os. Som i nok kan regne ud, var Maldiverne det vi endte med, at vælge. Det er noget jeg personligt, har drømt om i mange år. Jeg ser Maldiverne som et sted, kun meget få mennesker når, at opleve i sit liv. Det ligger så afsides, at man ikke bare lige kan komme dertil. Midt ude i havet syd fra Sri Lanka’s kyst, finder du en øgruppe, som helt uforstyrret lever i sin egen tid. Det er ting som disse, der gør jeg finder Maldiverne yderst interessant.

Havudsigt tage til nye højder

Vi skal bo i et hus, som ligger midt ude i vandet. Når du står op, kan du åbne døren fra soveværelset og springe direkte i havet. Det er det vildeste luksus jeg nogensinde har været vidne til. Jeg indrømmer, at rejsen er ikke den billigste man kan finde. Men jeg vil også gå så langt, at sige det er en oplevelse du ikke kan få andre steder i verden. Bevares du kan godt finde andre lande der har lignende faciliteter ift. luksus og bountystrande. Maldiverne er bare noget helt unikt, som jeg vil anbefale til alle der har muligheden og ressourcerne til det.

Maldiverne er dyrt ja, men når det er sagt er der stadig forskellige prisniveauer, alt efter hvor luksus du gerne vil bo. Nu valgte vi, at gå all-in denne gang ved. Vi ville have så meget luksus vi kunne få, som var tilgængeligt i den periode vi kunne rejse. Det er selvfølgelig ikke et must. Jeg er sikker på lige meget hvordan du bor på Maldiverne, så er standarderne ekstremt høje.

Related posts