Marguerit ringTøj og Mode 

Pynt dig med fine smykker i dansk design

Dette indlæg indeholder betalt annoncering og promovering af produkter.

Vi danskere er så heldige, at vi har en lang og spændende designhistorie. Med alt fra den klassiske Y-stol til de fine Georg Jensen Margueritsmykker elsker vi at pryde vores hjem og os selv et smukke designs i god, dansk kvalitet.

Netop Marguerit smykker er en klassiker, som næppe vil forsvinde fra den danske kulturarv lige med det samme. Denne smukke blomst er perfekt som tilbehør til alle lejligheder, og kan derfor findes i rigtig mange danske kvinders garderober.

Margueritsmykker har fortsat stor succes

Selvom det efterhånden er mange år siden at Georg Jensen i sin tid designede denne danske designklassiker, er den stadig lige populær – hvis ikke mere. Selv efter alle disse år er det stadig Margueritten der står på de danske kvinders ønskelister til fødselsdag konfirmation, jul eller en af de mange andre mærkedage.

Rigtig mange husker margueritsmykkerne fra eftermiddagene brugt i selvskab med bedstemødre, hvor man fik lov til at se deres mange fine smykker. Andre vil sikkert nikke genkendende til Dronning Margrethes brug af smykkerne til forskellige lejligheder. Det selv at have et margueritsmykke vil således blive et smykke, som vil kæde en sammen med sin familie og den danmarkshistorie som vi alle deler.

Den perfekte gaveidé

Er du inviteret til en fejring, hvor du er på bar bund i forhold til hvad du skal give i gave, er et Margueritsmykke altid en god idé. Der er ingen der kan stå for dette smukke design, og det er derfor et statement i den fælles danske garderobe.

Hvis du selv snart skal fejres og derfor skal skrive en ønskeliste, er en Marguerit ring et oplagt ønske. Uanset hvilken begivenhed det er, hvor gammel du er eller hvilken tøjstil du er til, er der helt sikkert plads til et stykke kulturhistorie, danskhed og elegant design i dit smykkeskrin.

Et margueritsmykke er et minde for livet, og kunne ses tilbage på om mange år og minde om lykkelige stunder og hyggeligt samvær med både familie og venner. Derfor er det også oplagt at ønske sig et Margueritsmykke, selvom man ikke planlægger at gå med det hver dag. Det er et fint smykke, som blot fortjener at blive taget frem i lyset til de helt særlige lejligheder som vi alle deler med vores kære.

Et oplagt samleobjekt

Margueritsmykker er også et oplagt samleobjekt, da de kan erhverves over tid eftersom det ikke er noget der bliver sat en stopper for produktionen af, eftersom der stadig er en stor efterspørgsel efter de fine smykker som har en helt speciel plads i hjertet hos de fleste.

Man kan derfor roligt ønske sig marguerit – eller Daisy som de også kaldes – smykker i gave igennem en længere årerække. På den måde vil det blot blive en glæde for en igennem længere tid. Når man år efter år kan udvide sin samling af de elegante og stilrene smykker gang på gang, bliver det en hyggelig tradition som bringer, ja, stor glæde omkring den festlige lejlighed.

Related posts